اسماعیل شفیعی سروستانی، مدیر مؤسسه فرهنگی موعود در نشست ماهیانه فرهنگ مهدوی گفت: مقام معظم رهبری در مقاطع مختلف با رصد فعالیتهای دشمنان و انحرافات دوستان بارها و بارها هشدارهایی داده اند، اما تصمیمگیریهای مسئولان فرهنگی مقطعی و تنها برای رفع تکلیف بوده است.
وی افزود: این مسئولیت نهادهای فرهنگی است که با توجه به آرمانهای انقلاب اسلامی و رصد فعالیتهای دشمنان به برنامهریزی فرهنگی بپردازند، اما همیشه اینطور بوده که مقام معظم رهبری با مشاهده کمکاری مسئولان فرهنگی خود وارد میدان شده است. اصلا گویا مسئولان فرهنگی در خواب خرگوشی به سر میبرند.
شفیعی سروستانی ادامه داد: مقام معظم رهبری نسبت به تمام مسایل فرهنگی با احاطه کامل هشدارهایی را میدهد اما نتیجه آن تنها برگزاری چند همایش و صرف بودجه بیتالمال به نام فرهنگ است و بعد از مدتی دوباره این هیجانات فروکش میکند تا زمانی که دوباره رهبری نسبت به مسئلهای هشدار دهد.
وی با اشاره به فعالیت فرقههای ضاله گفت: بیش از دو هزار و 400 عنوان کتاب مربوط به فرقههای نوظهور معاند در ایران به صورت رسمی منتشر و بیش از صد میلیون نسخه از آن در کشور پخش شده است. آیا مسئولان فرهنگی نباید بیدار شوند و نقشههای عمیق و فراگیر دشمنان را ببینند؟
مدیر مؤسسه فرهنگی موعود ادامه داد: ما معلمان فرهنگی داریم میبینیم و میسوزیم که نقشههای دشمن در انتشار شبهات به صورت برنامهریزی شده و سازمانیافته پیاده میشود و این وظیفه مسئولان فرهنگی بوده که متناسب با متون و مبانی صحیح دینی، فرهنگی و ملی آثاری را تولید کنند و در اختیار مردم بگذارد نه این که نوجوانان و جوانان معصوم را بیپناه و بیسپر در مقابل هجمههای دشمنان رها کنند.
وی با بیان این که امثال بنده تکلیفی به این بزرگی بر دوش نداریم، گفت: تکلیف همواره قرین با توانایی است، هر عقل سلیمی میفهمد که یک مجله و مؤسسه کوچک با بودجه غیر دولتی نمیتواند در مقابل هجمههای فراگیر دشمنان بایستد و بنیاد کفر را براندازد، اما چرا سازمانهایی که بودجههای رسمی دارند هیچ کاری انجام نمیدهند و از هرگونه تعرض و انتقادی مصوناند؟ اگر کسی هم اعتراض کند فریادش در نطفه خفه میشود.
شفیعی سروستانی ادامه داد: معضلات فرهنگی مانند درد دندان است، وقتی کسی دندانش پوسیده شود متخصص دندان از روی این علامت هشدار میدهد، اما اگر مریض توجه نکند بعد از مدتی دندانش از بین میرود. سرزمینهایی که در حوزه نظامی تسخیر میشوند، ابتدا در حوزه فرهنگی تسخیر شدهاند. از نظر اهل فرهنگ کشوری که از نظر فرهنگی تسخیر شده است، هرچند از لحاظ نظامی مسلط باشد کشوری مستقل نیست.
وی با اشاره به انقعال در حوزههای مختلف فرهنگی گفت: همیشه منتظریم یک اثر در کشورهای غربی تولید و جوّی ایجاد شود و ما بعدا به عنوان مبارزه از روی آن مشابهسازی کنیم. به عنوان مثال در لسآنجلس موسیقی پاپ ساخته میشود و مسئولان فرهنگی ما برای مبارزه با آن خوانندههایی دقیقا با همان تیپ و همان نوع خواندن تربیت میکنند، در صورتی که ماهیت هر دو یکی است و با مشابهسازی نمیتوان مبارزه فرهنگی انجام داد.
مدیر مؤسسه فرهنگی موعود ادامه داد: شهر تهران در تسخیر طراحانی است که تنها به تقلید از معماری غربی که برگرفته از مرامنامههای فراماسونری است، میپردازند و شهرداران فکر میکنند که تنها با حک کردن آیه قرآن روی ساختمانی که با معماری شیطانی درست شده، میتوان معماری اسلامی داشت.
پایان پیام/
نظر شما