به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، منصور قمشه ای، معاون امور حقوقی و مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور شب گذشته در مراسم افتتاح شورای حل اختلاف شعبه ویژه تخصصی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه هدف از افتتاح این مهم شناخت زاویه های جدید مشکلات محرومین و مستضعفین است خاطر نشان کرد: روی گشاده، زبان نرم و قلب بخشنده از نشانه های یک مومن است.
قمشه ای افزود: امیدواریم تا با بهره گیری از روایات و آیات الهی خدمات شایسته و ارزشمندی را در جهت پیش برد اهداف به فضائل الهی دست یابیم زیرا که طبق منویات امام راحل کار کمیته امداد بسیار لطیف، ظریف و شریف است.
وی با اشاره به اینکه خدمات همه دستگاه ها در جمهوری اسلامی مقدس و قابل ستایش است عنوان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) 22 روز پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تشکیل شده است و این مهم یکی از مهم ترین و اساسی ترین اقدامات اجرایی امام راحل است.
این مسئول با تاکید بر اینکه همه ملت ایران اسلامی باید تلاش کنند تا رهروان صدیق ولایت باشند و بکوشند تا رهنمود های امام خامنه ای را تحقق بخشند گفت: مشکلات قضایی خانواده ها یکی از موارد مهمی بوده است که در رویکرد تحولی مورد تایید شورای مرکزی قرار گرفته و به جد نسبت به آن رسیدگی شده است .
معاون امور حقوقی و مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با اعلام اینکه در سطح کشور یک میلیون زن بی سرپرست تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفته اند گفت: با تشکیل شورای حل اختلاف می توانیم در تمامی شهرستانهای کشور صلح و آرامش را به خانواده راهی کنیم و به حل مسائل حقوقی و قضایی خانواده ها بپردازیم.
قمشه ای بیان کرد: از تعداد یک میلیون زن بی سرپرستی که زیر چتر حمایتی کمیته امداد هستند قریب به 130هزار نفر از آنان، زنان مطلقه بوده که مشکلات عدیده ای دارند که هر کدام از آنان باب حقوقی را برای ما در این وادی فراهم می آورند.
معاون امور حقوقی و مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور هدف از تشکیل این نهاد ارزشمند و کار آمد را تنها ترویج و تبیین فرهنگ گذشت و صلح در خانواده ها اعلام کرد و افزود: ما به تعبیری وکیل خانواده ها هستیم و تا کنون توانسته ایم 110 دفتر و شعبه ویژه حل و اختلاف در کشور تشکیل دهیم.
وی با بیان اینکه در هفته گذشته که مصادف شده بود با ولادت حضرت علی(ع) اولین مجمع حل و اختلاف در تهران تاسیس شد و حدود 7 هزار پرونده به این شعبه وراد شد .
قمشه ای تصریح کرد: خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و مددجویان نیز از هزینه های شورای حل اختلاف معاف هستند و همچنین اینکه 5 هزار بسیجی حقوق دان با این نهاد مقدس دست بیعت دادند و همکاری خود را آغاز خواهند کرد.
این مسئول با اشاره به اینکه 350 هزار کودک یتیم مورد حمایت 600 هزار حامی نیکوکار قرار گرفته اند گفت: تا کنون نیز دو هزار و 500 وکیل آمادگی خود را جهت همکاری با این نهاد اعلام کرده اند و همچنین اینکه پیش بینی می گردد که بیش از 4هزار وکیل در مجمع وکلای نیکوکار همکاری به عمل آورند.
وی اذعان کرد: همت و اهداف کمیته امداد بر اساس منویات حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری بر اساس توانمندسازی و عزت نفس خانواده ها است و همچنین می کوشیم تا با خود اشتغالی و توانمند سازی خانواده های تحت پوشش آنها را از عضویت در آوریم.
معاون امور حقوقی و مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با اعلام اینکه 10درصد خانواده های تحت حمایت به وسیله خود اشتغالی از تحت پوشش بودن خارج گشته اند گفت: دولت اسلامی با تصویب بودجه کمیته امداد عنایت ویژه ای به این نهاد داشته است و همچنین اینکه از 20 درصد تسهیلات بانک های کشور در راستای کمک رسانی به مددجویان استفاده می شود.
گفتنی است، با عنایت و همکاری به موقع بانک ها نسبت به موضوع اشتغال تا پایان سال جاری فرصت شغلی از 300هزار به 500 هزار فرصت شغلی می رسد.
پایان پیام/
نظر شما