به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، حجت الاسلام محسن اسماعیل پور، معاون امور جوانان سازمان ورزش و جوانان استان فارس، امروز (22خرداد) در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش موثر سازمان های مردم نهاد در غنی سازی اوقات فراغت جوانان، گفت: حضور نهادهای مدنی در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت یکی از فرصت های مهم است که می طلبد دستگاه های متولی بستر سازی مناسب جهت حضور بخش خصوصی در این حوزه را فراهم کنند.
معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان از رشد 5/1 درصدی برنامه ها و زیر ساخت های ایجاد شده در حوزه فراغت خبر داد و تصریح کرد: با توجه به تغییر نگرش جوانان به پر کردن اوقات فراغت هر چند رشد خوبی در این حوزه داشتیم اما انتظارات و نیازها رشد پنج برابری را طلب می کند.
حجت الاسلام اساعیل پور، راه اندازی نمایشگاه اوقات فراغت در ابتدا و انتهای فصل فراغتی، راه اندازی تلفن پاسخگوی اطلاعات فراغتی شهر شیراز، توزیع جوان کارت با هدف کاهش هزینه های کلاس ها به صورت رایگان و نیم بها و ایجاد سایت اطلاع رسانی اوقات فراغت استان را از جمله برنامه های غنی سازی اوقات فراغت جوانان در سال جاری عنوان کرد و گفت: تدوین دستور العمل اجرایی برنامه های فراغتی استان در حال اجراست.
وی با اشاره به اینکه طی هفته های گذشته دستور العمل اجرایی تدوین و به تمامی 16 دستگاه متولی اوقات فراغت استان ارسال شده است، اظهار داشت: متاسفانه توزیع امکانات اوقات فراغت و زیرساخت های لازم در سطح جامعه عادلانه نیست.
معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان ابراز داشت: امسال در بحث ارزیابی و نظارت بر طرح های اوقات فراغت استان سه نوع روند نظارتی تعریف شده است که شامل ، تیم بازرسان نامحسوس در قالب مراجعه کننده، راه اندازی سامانه پیامکی دریافت نظرات مردم و اعلام رضایت از دستگاه های متولی، استفاده از توان رسانه های استان در جمع آوری نظرات و اطلاع رسانی به شهروندان است.
این مقام مسئول یادآور شد: با توجه به ضعف امکانات فراغتی در محلات محروم شهر، تلاش های خوبی در راستای بر طرف کردن ضعف موجود از سوی دستگاه های متولی صورت گرفته است و در همین راستا تلاش هایی برای سوق دادن اعتبارات فراغتی به سمت مناطق محروم و یکسان سازی زیر ساخت ها در تمام مناطق شهر شیراز انجام شده است.
پایان پیام/
نظر شما