به گزارش خبرنگار شبستان، نیروی انتظامی تقریبا از یک ماه پیش تاکنون طرحهای تشدید برخورد با بدحجابی و بدپوششی در میادین و مراکز خرید و برخورد با رانندگان و سرنشینان بدحجاب در بزرگراهها و معابر درونشهری را آغاز کرده است، ولی اجرای این طرح با نزدیک شدن به فصل تابستان به دلیل پوشش های نامناسب با جدیت بیشتری توسط ناجا از 25 خرداد به اجرا در می آید.
این درحالی است که گویی با وجود هشدارهای پلیس، هنوز گوش عده ای به این هشدارهای نیروی انتظامی بدهکار نیست و با بی توجهی کامل به بدپوششی خود در جامعه ادامه می دهند؛ به گونه ای که شب گذشته در کنسرت یکی از خوانندگان که در مجموعه فرهنگی برج میلاد برگزار شد یکی از بازیگران معروف سینما به دلیل پوشش نامناسب دستگیر و به مقر پلیس انتقال داده شد.
دستگری این بازیگر معروف سینما در حالی رخ داد که یک روز قبل از آن سردار کارگر، معاون اجتماعی ناجا خواستار برخورد جدی وزارت ارشاد با وضعیت فعلی سینمای ایران و از جمله پوشش نامناسب بازیگران زن شده و گفته بود: ما نمیخواهیم در عرصه هنر وارد شویم ولی از این پس هر جشنوارهای که بخواهد برگزار شود باید بر مبنای ارزشهای اسلامی باشد، در غیر این صورت مانند جشنواره غذا از برگزاری آن ممانعت میشود و مسئولیت برگزاری آنها هم بر عهده وزارت ارشاد است.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه ما به عنوان نیروی انتظامی به وضع فعلی سینما اعتراض داریم، خاطرنشان کرد: سینمای ما نباید منبعی برای ترویج فساد و فحشا باشد، برخی از فیلمها و جشنوارههایی که پخش و برگزار میشوند واقعا درخور سینماگران ایرانی نیست.
وی با اشاره به الگو بودن بازیگران در جامعه، ادامه داد: چرا باید یک هنرپیشه زن ما در جشنواره کن با آن وضعیت نامناسب و مستهجن پوشش ظاهر شود و یک بازیگر بوسنیایی که در قلب اروپا بزرگ شده با حجاب کامل در جشنواره حضور یابد.
سردار احمد روزبهانی، رییس پلیس امنیت اخلاقی ناجا نیز پیشتر گفته بود: ما به کسانی که آرایش مو و صورتشان خلاف عرف و شرع جامعه است اما افرادی که مانکنگونه هستند و به مکتب، ارزشها و انقلاب به نوعی دانسته یا نادانسته دهنکجی میکنند برخورد میکنیم و ضمن انتقال آنان به مقر پلیس با خانواده آنان تماس گرفته و از آنان میخواهیم که لباس مناسبی برای آنان بیاورند.
هنجار فرستانی که ناهنجار می شوند !
بازیگران ،فوتبالیست ها و... به عنوان هنجار فرستان، الگوهای جامعه هستند و مطمئنا اکثر جوانان از این هنجار فرستان در نوع پوشش الگوبرداری می کنند بنابراین چه خوب است که این قشر از جامعه ،هم از لحاظ رفتاری و هم به جهت پوشش به گونه ای در اجتماع ظاهر شوند که جوانان با الگوبرداری از آنها بهترین شیوه را برای زندگی خود و متناسب با عرف جامعه انتخاب کنند.
با وجود اینکه در اجرای طرح عفاف و حجاب باید 26 دستگاه مشارکت داشته باشند ولی با گذشت چندین سال از ابلاغ این طرح هنوز هیچ دستگاهی جز نیروی انتظامی کمر همت نبسته و مجدانه در این راه قدم برنداشته است که این امر بیانگر مظلومیت پلیس در همه عرصه ها و خطرات جامعه است؛ بنابراین لازم است دستگاهای دیگر نیز هرچه سریع تر به یاری این نهاد در اجرای طرح عفاف و حجاب بپردازند. زیرا تنهایی پلیس در این عرصه باعث انتقادات فراوان در شیوه برخورد با بد پوششان و بدحجابان جامعه شده است که در صورت همکاری و همفکری دستگاههای دیگر می تواند تا حدودی از مشکلات نیروی انتظامی در این راستا بکاهد.
پایان پیام/
نظر شما