به گزارش خبرگزاری شبستان، رمان بلند «جاده جنگ» از روز سوم شهریور 1320 و ماجرای هجوم روسها به کشور از شمال شرقی خراسان به ایران و اشغال کشور توسط متفقین آغاز میشود و با پایان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به اتمام میرسد.
این مجموعه، واقعه 15 خرداد 1342، فعالیت مبارزاتی گروههای اسلامی، تظاهرات مردمی، پیروزی انقلاب اسلامی، خرابکاری گروهکهای ضد انقلاب در کردستان و جنگ 8 ساله عراق علیه ایران را به تصویر میکشد.
شخصیت اول این مجموعه یک سرباز وظیفه ژاندارمری با نام سیدرضا شریفی است که وقایع دهه 30 از زبان او بیان میشود. سیدرضا 35 سال از کشور خارج میشود و به این بهانه، در قسمتی از رمان حضور ندارد و دوباره در روزهای آغاز جنگ تحمیلی، به خرمشهر میرود و مجدداً به داستان بازمیگردد.
همچنین منصور انوری از نگارش جلد نهم این رمان چند جلدی خبر داد و افزود: در حال تدارک نگارش جلد نهم از مجموعه «جاده جنگ» هستم و فکر میکنم تا یک ماه دیگر به طور متمرکز نگارش آن را آغاز میکنم.
وی ادامه داد: پیشبینی میکنم نگارش این جلد از رمان، 6 ماه به طول انجامد و در اینجا وقایع از 15 خرداد به بعد را روایت خواهم کرد. البته بخشی از مطالبی که مربوط به اشغال ایران توسط متفقین بود در هشت جلد قبلی گنجانده نشد و به نوعی با کمبود حجم کتاب رو به رو شدم. به همین دلیل باید این مطالب را به نوعی در لابهلای مطالب جلد نهم بگنجانم.
این مولف درباره دیگر کارهایی که در خلال نگارش رمان بلند «جاده جنگ» نوشته است، توضیح داد: در این فاصله 2 جلد از رمان «از عشق آباد تا عشق آباد» را نوشتم که این اثر بر اساس داستانی مستند از یک اتفاق که در سال 1342 افتاده نوشته میشود و ماجرا از این قرار است که در آن سالها فرزند کوچک دبیر اول حزب کمونیست ترکمنستان فعلی دچار سرطان خون میشود و پدربزرگ این بچه که در دوران جنگ جهانی دوم در ایران سرباز بوده تصمیم میگیرد بچه را برای شفا به بارگاه امام رضا (ع) بیاورد.
پایان پیام/
نظر شما