به گزارش دبیرخانه نخستین جشنواره وبلاگ های مادرانه، انصاریان با اشاره به این موضوع که وبلاگ در دنیای امروز به عنوان یک رسانه شناخته می شود، افزود: مادران می توانند مشکلات و مسایل شهروندی خود را در قالب وبلاگ مطرح کنند و از قابلیت بالای این رسانه ها بهره مند شوند.
وی ادامه داد: همچنین باید پژوهشگران و محققان نیز با بهره مندی از این فرصت به بررسی مسایل روانشناسی و پزشکی که در این وبلاگ ها مطرح شده است، بپردازند.
در این مراسم که مادران وبلاگ نویس به همراه فرزندانشان حاضر شده بودند، مهران بهروز فغانی ، دبیر علمی این جشنواره نیز با ارائه گزارشی درباره داوری و برگزاری این جشنواره گفت: قطعا با توجه به این رشد آگاهی و اطلاع رسانی فرزندان نسل بعد وفادارتر، آگاه تر و با دانش تری نسبت به نسل پیش از خود خواهند بود.
وی با اشاره به موضوع های مختلفی که در این وبلاگ ها مطرح شده بودند، گفت: این مسایل می توانند سرنخ پژوهش های اجتماعی و فرهنگی زیادی باشند که نیاز به حمایت نهادها و سازمان های مختلفی از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و دیگر نهادهای فرهنگی مسوول دارد.
علی کاشفی خوانساری، مدیر مسوول ماهنامه شهرزاد که برگزارکننده این جشنواره نیز بود، با اعلام تلاش برای برگزاری است جشنواره برای دوره های بعدی، گفت: در بازار رسانه ها امروز دیگر هر کسی می تواند جایگاه خودش را داشته باشد و فرصت تاثیرگذاری یک وبلاگ برابر با یک خبرگزاری است.
وی ادامه داد: با برگزاری این جشنواره می توانیم مطالبات اجتماعی خود را داشته باشیم و نسبت به رخدادهای پیرامون خود واکنش نشان دهیم و البته از قابلیت های این فضا برای تربیت فرزندانمان بهرهمند شویم.
در این مراسم همچنین دکتر علیرضا رحیمی، مدیر پروژه دین، رسانه و کودک در اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی و دکتر محمد علی شامانی نویسنده وپژوهشگر نیز با برشمردن دلایل اهمیت برگزاری این جشنواره خواستار ادامه این فعالیت ها در قالب برگزاری نشست ها و جلسات تخصصی برای بررسی علمی این حوزه شدند.
آیین پایانی و اهدای جوایز نخستین جشنواره ملی وبلاگنویسی امروز (30 خرداد) در سرای روزنامه نگاران با حضور خانوادهها و مدیر کل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما