به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ابوالحسن چتری، عضو هیئت مدیره خانه خیرین کشور، شب گذشته (30خرداد) در نخستین همایش خانه خیرین کردستان، اظهار داشت: خانه خیرین نهادی است مدنی، غیردولتی، غیرانتفاعی و غیرسیاسی دارای شخصیت حقوقی مستقل، متشکل از نمایندگان مؤسسات و تشکل های خیریه دارای پروانه رسمی که در راستای اهداف بهزیستی فعالیت دارند.
وی افزود: کمک به ایجاد بستر مناسب برای توسعه مشارکت مردم در انجام فعالیت های رفاه اجتماعی و گسترش و ارتقا فرهنگ خیرخواهانه و نیکوکارانه و ایجاد هماهنگی بین مؤسسات خیریه از جمله اهداف تشکیل خانه خیرین در سطح کشور به شمار می آید.
چتری تصریح کرد: هم اکنون خانه خیرین ایران اسلامی با دربرگیری بیش از 2 هزار مؤسسه خیریه و فعالیت شعبات استانی خود به عنوان یکی از مهمترین پایگاه های مردمی در حوزه فعالیت های خیرخواهانه مطرح بوده و فعالیت های گسترده ای را برای گسترش این فرهنگ والا در سطح جامعه اجرایی کرده است.
عضو هیئت مدیره خانه خیرین کشور گفت: استان کردستان یکی از استان های مستعد کشور از لحاظ فعالیت های خیرخواهانه و نیکوکارانه بوده و قرارگرفتن این استان در بین سه استان برتر کشور از لحاظ رشد مشارکت های مردمی مؤید این مهم است که باید از این توانمندی به نحو احسن بهره گرفته شود.
چتری تصریح کرد: اثرات فرامین دین مقدس اسلامی از زکات شرعی تا کمک به نیازمندان و مستمندان در ابعاد مختلف زندگی اجتماعی خود را نشان داده و هر فرد معتقد و پای بند به اصول شرعی، کمک به هم نوعان را بخشی از زندگی اجتماعی خود می داند.
وی افزود: در همین راستا خانه خیرین کشور به منظور ایجاد هماهنگی بین مؤسسات خیریه کشور، جلوگیری از موازی کاری در امور خیرخواهانه و گسترش تعامل این مؤسسات با دستگاه های دولتی متولی امور حمایتی فعالیت خود را از سال 82 آغاز کرده است.
وی از تشکیل بانک اطلاعاتی مؤسسات خیریه کردستان و بهره مندی از تجربیات مؤسسات موفق و فعال دیگر استان های کشور به عنوان دو اصل مهم برای گسترش فعالیت های این مؤسسات در استان کردستان یاد کرد و افزود: خلوص نیت و روحیه مشارکت پذیری و خیرخواهی مردم کردستان از جمله مزایای ویژه ای است که باید برای رفع محرویت ها و کمک به نیازمندان استان از این مهم به بهترین شکل استفاده شود.
پایان پیام/
نظر شما