منبع سوالات کنکور فقط کتب درسی است/تبلیغات موسسات خصوصی صحت ندارد

مشاور عالی سازمان سنجش ضمن توصیه های کنکوری به داوطلبان گفت:منبع سوالات کنکور فقط از کتب نظام جدید سالی واحدی است و ادعا برخی از موسسات خصوصی مبنی بر اینکه سوالات از منابع این موسسات طرح میشود کذب است.

حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش در گفت و گو با خبرنگار شبستان در خصوص تبلیغات برخی از موسسات مبنی بر اینکه اکثر سوالات کنکور از منابع این موسسات خصوصی طرح می شود، گفت: این تبلیغات صحت ندارد و منبع اصلی سوالات کنکوری از کتاب های درسی طرح می شود.


وی ادامه داد: سوالات کنکور 91 بر اساس کتب نظام جدید سالی واحدی که دانش آموزان پیش دانشگاهی سال تحصیلی 90-91 شاغل به تحصیل بوده اند طرح می شود.


مشاور عالی سازمان سنجش تصریح کرد:اگر سوالی همانند سوال کنکور در کتابی منتشر شده باشد به این معنی است که منبع این سوال همان کتاب درسی بوده است و اگر موسسه ای ادعا کند که درصد زیادی از سوال ها از کتاب های کنکوری آنان در آزمون سراسری استفاده می شود صحت ندارد.

 

توصیه های کنکوری مشاور عالی سازمان سنجش به داوطلبان

وی با توصیه به داوطلبان کنکور درخصوص حضور به موقع سر جلسه امتحانی، خاطر نشان کرد: درهای حوزه امتحانی راس ساعت 7 صبح برای آزمون های صبح و بعداظهر راس ساعت 14:30 بسته می‌شود و فرآیند آزمون صبح‌ها راس ساعت 7:30 و بعدازظهر راس ساعت 15 آغاز و از ورود داوطلبان پس از بسته شدن درهای امتحانی جلوگیری می شود.

 

مشاور عالی سازمان سنجش با تاکید بر اینکه پرنیت کارت ورود به جلسه توسط داوطلب امضا و اثر انگشت وی در کارت ورود به جلسه منعکس گردیده باشد؛ تصریح کرد: داوطلبان باید اصل کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار، چند مداد سیاه نرم پررنگ، پاک‌کن، مداد تراش و سنجاق به همراه داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه داوطلبان باید از آوردن وسایل اضافی به جلسه امتحان از جمله کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه، هر نوع یادداشت، ماشین‌حساب، تلفن‌همراه، پیجر، بی‌سیم و ... خودداری کنند، افزود: بنا برقانون رسیدگی به تخلفات آزمون سراسری حتی اگر فرد سهوا این وسایل مذکور را به همراه خود در جلسه امتحان آورده شود به عنوان متخلف برخورد می شود.


توکلی همچنین به داوطلبان هر یک از گروه‌های آزمایشی توصیه کرد: پس از ورود به حوزه امتحانی مربوطه با توجه به شماره داوطلبی و تابلوهای راهنما، سالن محل اجرای آزمون و صندلی خود را شناسایی کنند و پس از تطبیق کارت شرکت در آزمون و شماره صندلی و پس از اطمینان از یکسان بودن شماره‌ها، در صندلی‌ مربوط مستقر شوند.

 

وی افزود: در جلسه آزمون عمومی و اختصاصی به هر یک از داوطلبان منحصرا یک پاسخنامه داده می‌شود که در مستطیل بالای پاسخ‌نامه، شماره داوطلب، نام، نام‌خانوادگی و گروه‌ آزمایشی وی درج شده است که این پاسخ‌نامه به همراه دفترچه آزمون عمومی (شماره 1) به داوطلب داده می‌شود.

 

مشاور عالی سازمان سنجش با بیان اینکه در مستطیل بالای پاسخ‌نامه مطلقا نباید چیزی نوشت و یا علامتی گذاشت، افزود: در غیر این صورت فرد متخلف محسوب می‌شود و با وی برخورد می شود.

 

توکلی ادامه داد: داوطلب به محض دریافت پاسخ‌نامه، باید شماره آن را با شماره صندلی و کارت ورود به جلسه مقایسه کند تا مطمئن شود هیچ اختلافی نیست و در صورت مشاهده تفاوت، موضوع را به نزدیک‌ترین مراقب جلسه اعلام و پیگیری کند.

 

وی اظهار کرد: پس از اطمینان از اینکه پاسخ‌نامه متعلق به داوطلب است، پس از دستور اعلام شده توسط بلندگوهای حوزه امتحانی، فرد باید نسبت به نوشتن نام، نام‌خانوادگی و ... با مداد سیاه نرم پررنگ اقدام و امضا کند.


مشاور عالی سازمان سنجش با بیان اینکه داوطلبان باید در محل مخصوص جواب در پاسخ‌نامه که برای هر سئوال در نظر گرفته شده است، به وسیله مداد سیاه پر کند، خاطر نشان کرد: به علت اینکه پاسخ‌نامه‌ها به وسیله ماشین علامت‌خوان تصحیح می‌شود، از کثیف کردن، پاک کردن و علامت‌گذاری در آن خودداری شود.

 

وی ادامه داد: پاسخ‌هایی که به هر نحو دیگر پر شده باشد و یا در دفترچه آزمون علامت‌گذاری شده باشد، قابل تصحیح نیست و به هیچ وجه به حساب نمی‌آید.

 

توکلی با بیان اینکه در تست‌های چهار گزینه‌ای برای هر پاسخ صحیح سه نمره مثبت و پاسخ غلط یک نمره منفی منظور می شود، اظهار کرد: اگر پاسخ صحیح سوالی را داوطلبان نمی‌دانند، به آن سئوال جواب ندهند تا نمره منفی تعلق نگیرد.

 

مشاور عالی سازمان سنجش تصریح کرد: اگر به سئوالی بیش از یک جواب داده شود، هیچ کدام از جواب‌ها پذیرفته نیست و به سئوال نمره منفی تعلق می‌گیرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 146077

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha