طرح«برکت» در کانون های مساجد خراسان رضوی اجرامی شود

مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی و هنری مساجد استان خراسان رضوی از اجرای طرح "برکت" در کانون های مساجد سطح خراسان رضوی خبر داد.

محمد حسین عبداللهی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان خراسان رضوی به خبرنگار شبستان در مشهد، گفت: برنامه جامع اوقات فراغت سال جاری با عنایت به سه اصل، اثرگذاری، حذابیت واستمراردر جهت تحقق بیانات رهبر فرزانه انقلاب در جهت تبدیل مساجد به کانون موعظه و پرورش اخلاق طراحی شده است.


عبداللهی تصریح کرد: طرح "برکت" با محوریت تامین معارف دینی برای مخاطبان است و مهمترین برنامه اوقات فراغت تابستان 91 کانون های فرهنگی و هنری مساجد محسوب می شود.


وی افزود: برای استفاده درست از فرصت طلائی اوقات فراغت و بهره وری بیشتر و شناسائی استعدادها و به کار گیری ظرفیت های کانون ها به صورت متمرکز، پایگاه های ویژه اوقات فراغت شکل می گیرد.


وی اولویت های برنامه جامع اوقات فراغت را قرآنی، اعتقادی، هنری، تربیتی و تفریحی عنوان کرد و اظهار داشت: توجه به نماز اول وقت ونماز جماعت وآداب اسلامی و شرعی در برنامه های کانون، ارتباط با خانواده شرکت کنندگان، آراستگی ظاهر و رعایت آداب اجتماعی و اخلاقی از سوی مجریان برنامه، جدیت و اجرای دقیق برنامه ها از دیگر اهداف برنامه های اوقات فراغت است.


وی به برنامه های اوقات فراغت کانون های مساجد خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: برگزاری جشن بزرگ کرامت، نظارت و ارزشیابی، برگزاری اختتامیه وتجلیل از برترین ها ی برنامه های اوقات فراغت، آموزش فشرده عقاید، روخوانی وروانخوانی و تجوید عمومی وآموزش احکام شرعی از برنامه های اوقات فراغت سال جاری کانون های مساجد خراسان رضوی است.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان خراسان رضوی محورهای برنامه جامع اوقات فراغت را طرح برکت، نشست های صمیمی با موضوعات اجتماعی، اخلاقی، سیاسی، جشنواره های فرهنگی و هنری، برنامه علمی و آموزشی، آموزش رباتیک و مسابقات رباتیک بچه مسجدی ها، مسابقات ورزشی بازی های محلی، برنامه های تفریحی، طرح تجلیل، جشن خوبی ها، یار مهربان و راهنما برشمرد.


عبداللهی پایگاه های اوقات فراغت و انتخاب پایگاه های ویژه را در هر منطقه مشهد 2 الی 3 کانون، در شهرستان ها با توجه به نیاز و وسعت شهرستان 2 الی 3 کانون و در مناطق روستائی نیز روستاهای بزرگ و با تراکم جمعیتی بالای یک هزار نفر عنوان کرد.


وی فضای کافی و مناسب برای برنامه های علمی و آموزشی، توان برقراری ارتباط و هماهنگی با سازمان ها و نهادهای دیگر را برای استفاده از ظرفیت های سازمان ها و تشکیل کمیته برنامه جامع اوقات فراغت در منطقه و شهرستان را با ترکیب امام جماعت و مدیر کانون یک نفر از مدیران فعال منطقه و یا شهرستان با 3نفر نیروی اجرائی و امکان دسترسی کانون های منطقه و یا شهرستان به پایگاه مرکزی را از جمله مسائل اجرایی و ضروری پایگاه های اوقات فراغت و انتخاب پایگاه های ویژه برشمرد و گفت: برنامه اوقات فراغت را باید در هر دو بخش خواهران و برادران برگزار نماید.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان خراسان رضوی گفت: برنامه ریزی براساس تقاضا محوری،مشارکت جوانان و نوجوانان در برنامه های فراغتی، توجه به روحیه و تنوع طلبی جوانان، توجه به بعد طراوت وفرح بخشی برنامه هاوفعالیت های فراغتی، تقویت روحیه امید واعتماد در جوانان، توجه به نیازها و خواسته های هردو جنس و ارائه برنامه مستمر ، پویا وپیوسته به جای برنامه های مقطعی وگذرا و ناهماهنگ از جمله مستندات برنامه جامع اوقات فراغت سال91 است.
 

وی سطح آگاهی خانواده وجامعه از تاثیر اوقات فراغت در بهره وری و افزایش سلامت روانی جوانان را پایین عنوان کرد و گفت: اوقات فراغت یکی از مهمترین بسترهای ایجاد هویت و درونی شدن ارزشهای اسلامی ایرانی است و تجدید قوا ،تمدد اعصاب، تفریح وسرگرمی، رشد شخصیت و برقراری تعادل در شکل گیری هویت، کسب معلومات و ارتقاء آگاهی ها و شکوفائی خلاقیت از کارکردهای اوقات فراغت است.

 


پایان پیام/

کد خبر 146094

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha