حجت الاسلام جواد حیدری، معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر همدان از اجرای طرح تذکر لسانی در سه شهر بهار، تویسرکان، کبودرآهنگ در ماه رمضان خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: شورای امر به معروف و نهی از منکر در تمام هیئت های مذهبی و اصناف استان همدان تا پایان تیرماه سال جاری فعال می شود.
وی با تاکید بر ارتقا آموزش عمومی با موضوع امر به معروف و ترویج فرهنگ تذکر لسانی، اضافه کرد: 2 هزار و 145 تیم تذکر لسانی در هیئت های مذهبی همدان راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه فلسفه امر به معروف و نهی از منکر بهترین و موثرترین شیوه تعامل اجتماعی است، افزود: هدف از احیا امر به معروف و نهی از منکر داشتن جامعهای سالم، پویا و زنده است.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر همدان اضافه کرد: احیا امر به معروف و نهی از منکر پل رسیدن جامعه از هلاکت به سعادت است.
حجت الاسلام حیدری با بیان اینکه تذکر لسانی یعنی من بگویم، تو بگویی، همه بگویند و در واقع همه آحاد جامعه در دعوت به خیر و نیکی شریک هستند، گفت: اینکه تذکر لسانی، وظیفه همگانی است یعنی همه به سوی ایجاد سلامت اجتماعی، مراقبت عمومی از خود و جامعه حرکت کنند.
وی تصریح کرد: مردم ما خود را در مقابل مسائل اجتماعی بیتفاوت نمیدانند گر چه امر به معروف و نهی از منکر در کشورهای توسعه یافته با عناوینی مانند خود کنترلی و دگر کنترلی اجتماعی مطرح میگردد.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر همدان گفت: امنیت از راه امر به معروف و نهی از منکردر جامعه تامین می شود و یکی از ادله لزوم تشکیل حکومت اسلامی است.
حجت الاسلام حیدری افزود: این تشکل در راستای گسترش و نشر ارزشها و فرهنگهای اسلامی و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و جلوگیری از اشاعه فرهنگهای غیر اسلامی تشکیل شده است.
وی افزود: بهترین ویژگی امت اسلامی انجام امر به معروف و نهی از منکر است و سهل انگاری و بی توجه به آن باعث بی رنگ شدن و از بین رفتن دین و امت اسلام میشود.
پایان پیام/
نظر شما