به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان، امروز ( 11 تیر) در آیین آغاز به کار فعالیت های تابستانی کانون های پیرو ولایت در سنندج، گفت: کانون های جوانان پیرو ولایت تشکل های دانش آموزی و دانشجویی هستند، که با محوریت اجرای برنامه های دینی، مذهبی و اعتقادی تشکیل و فعالیت می کنند.
قنبر موسینژاد ادامه داد: در حال حاضر 6 کانون فرهنگی و تربیتی ولایت در شهرهای مختلف استان مشغول به فعالیت هستند که کانون ولایت سنندج با گستره وسیع فعالیتهای فرهنگی و تربیتی از مهمترین کانونها به شمار میآید.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 15 هزار دانش آموز و بیش از 2 هزار دانشجوی کردستانی از خدمات این نهاد مقدس بهره مند هستند و بیش از یک هزار نفر از آنان در کانونهای پیرو ولایت عضویت دارند، تصریح کرد: حضور و مشارکت در برنامههای مختلف، ملی و مذهبی از جمله کارهای است که جوانان با عضویت در این کانونها در آنها شرکت دارند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه بارورکردن استعدادهای ناب جوانان و نوجوانان جامعه و آماده کردن آنان برای ایفای نقش در اجتماع از جمله اهدافی است که تمامی دستگاههای خدمترسان مدنظر دارند، اذعان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) به منظور ارتقای خدمات آموزشی و فراهم کردن زمینه ورود فرزندان خانوادههای زیرپوشش اقدام به خدمات فرهنگی، آموزشی و تربیتی در قالب کانونهای ولایت کرده است.
موسینژاد با اشاره به فعالیتها و خدمات کمیته امداد در سرفصل های گوناگون به مددجویان زیر پوشش، افزود: در حال حاضر کمیته امداد کردستان در 37 سرفصل مختلف خدمات گوناگونی را به 130 هزار مددجوی زیر پوشش در این استان ارائه میکند.
به گفته وی، حوزههای مختلف کمیته امداد امام خمینی(ره) در طول سال برای اعضای مختلف خانوادههای زیر پوشش برنامههای خاصی دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه این نهاد مقدس برای تحصیل، دانشگاه، اشتغال، بهداشت و درمان، ازدواج و مسکن فرزندان مددجوی زیر پوشش و سایرنیازهای خانواده برنامه دارد، خاطرنشان کرد: کمیته امداد همچنین در قالب 108 مورد دیگر نیز به صورت تک خدمتی و چند خدمتی به دیگر خانوادههای آسیبپذیر جامعه که زیر پوشش نیستند ارائه خدمت میکند.
به گفته موسینژاد، هدف کمیته امداد امام خمینی(ره) حمایت و تلاش برای توانمندسازی افراد نیازمند و محروم جامعه به ویژه مددجویان زیر پوشش است نه حمایت همیشگی از این افراد به همین منظور این نهاد ارزشی برنامههای خاصی را مورد توجه قرار داده است.
وی از توانمندسازی و رساندن مددجویان به استقلال معیشتی به عنوان هدف اصلی این نهاد مقدس یاد کرد و افزود: رساندن این خانوادههای به استقلال اقتصادی و معیشتی با اجرای طرحهای اشتغالزایی و خودکفایی مهمترین هدف این نهاد بوده و از سال گذشته تا کنون نیز بیش از 9 هزار و 600 زمینه اشتغال برای خانوادههای زیر پوشش در کردستان ایجاد کرده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان اضافه کرد: این نهاد مقدس در رویکرد جدید خود که تغییر برنامههای از فرد محوری به سمت خانوادهمحوری است سعی کرده، تمامی نیازهای خانوادهها را احصاء و کمکهای خود را به بهترین شکل ممکن به آنها ارائه دهد.
موسینژاد از خانوادههای زیر پوشش امداد به عنوان یکی از توانمندترین و مستعدترین خانوادهها نام برد و اضافه کرد: بر اساس آمار یکهزار و 400 نفر از 12 هزار نخبه کشوری را مددجویان زیر پوشش این نهاد تشکیل میدهند.
وی در ادامه بر غنیسازی هرچه بهتر اوقات فراغت دانشآموزان تاکید کرد و گفت: اوقات فراغت دانشآموزان ظرفیت بسیار ارزشمندی در راستای تقویت و شکوفایی استعدادهاست.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه هر دانشآموز در طول سال تنها یکهزار ساعت از وقت خود را صرف فراگیری علم و دانش میکنند، خاطرنشان کرد: این در حالی است که هر دانشآموز بیش از 2 هزار ساعت از عمرش را اوقات فراغت تشکیل میدهد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان بر غنیسازی این اوقات با اجرای برنامههای فرهنگی و آموزشی تاکید کرد و افزود: پرکردن اوقات فراغت دانشآموزان به صورت هدفمند و برنامهریزی شده گام ارزشمندی در راستای کاهش آمار آسیبهای اجتماعی است.
وی خواستار هماهنگی ادارات و ارگانهای فرهنگی مرتبط با اجرای طرحهای اوقات فراغت دانشآموزان شد و گفت: افزایش کیفی برنامههای اوقات فراغت موجب کاهش چشمگیر معضلات اجتماعی در سطح جامعه خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما