تهجر و خرافه پرستی آفت گرایش جوانان به دین

عضو هیئت علمی جامعه الزهرا (س)،‌ تهجر و خرافه پرستی را آفت گرایش جوانان به دین دانست و گفت: این دو عامل جوامع دینی و باروهای مردم را تهدید می کنند.

معصومه ظهیری عضو هیئت علمی جامعه الزهرا (س)، با اشاره به عوامل دین گریزی جوانان به خبرنگار شبستان در قم گفت: ادیان آسمانی ریشه در فطرت انسان دارند و به علت هماهنگی آنها با ذات بشر نمی توان گفت که انسان دین گریز است.


وی افزود: انسان به علت فطرت خدا جوی خود همیشه به دنبال مسیری برای رسیدن به معبود الهی است و اگر ما گاهی شاهد گریز پا بودن جوانان از این مفاهیم هستیم، باید به دنبال علت ها باشیم.


این استاد حوزه، گفت: امروز دو خطر بزرگ سنت گرایی توام با تهجر و همچنین خرافه پرستی، جوامع دینی و باورهای مردم را تهدید می کند.


وی ادامه داد: تلفیق خرافات با اعتقادات مذهبی و انحراف از مسیر اصلی دین در برخی موارد ناشی از رواج روشن فکری های غلط و آمیختگی آن با ضد دین هاست که متاسفانه باعث پدید آمدن جریان ها و فرقه های نوظهور می شود.


ظهیری، با اشاره به وجود برخی جریان ها و فرقه های اعتقادی نوظهور در کشور، اضافه کرد:جوان امروز بیش از جوانان در دوران گذشته با تبلیغات گسترده و مکاتب جدیدی روبه رو می شود و در میان این هیاهو حس می کند که قادر نیست، مسیر اصلی را درست انتخاب کند.


وی ادامه داد: اگر ما بتوانیم اسلام ناب محمدی(ص) را طبق منویات مقام معظم رهبری در قالب نواندیشی دینی، جنبش نرم افزاری و تولید علم از محل زلال وحی به جوانان عرضه کنیم، دیگر آنها دچار این تعارضات نمی شوند.


عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س)، افزود: عامل دیگر در تشویق جوانان به دین، فراهم کردن عرصه های پژوهش علمی و فرهنگی برای این قشر است تا از نزدیک با این مفاهیم آشنا شوند.


وی با اشاره به افزایش روز افزون اسلام ستیزی دشمنان، اظهارداشت: غلط جلوه دادن دین و قشری دانستن آن، زمینه را برای موفقیت دشمنان فراهم می کند.


این استاد جامعه الزهرا(س)، افزود: نباید دین را قشری بدانیم و آن را تنها منحصر به قشر خاص و با شمایل خاصی بدانیم.


وی ادامه داد: متاسفانه ما در کشور شاهد اختصاص واژه دین دار بودن به افرادی هستیم که دارای نوع خاص پوشش و یا آرایش چهره هستند.


ظهیری، قشری دانستن دین را عامل مهمی در گریز جوانان از دین عنوان کرد و اذعان داشت: دین و دین داری تنها مختص مسجد و یا افرادی خاصی نیست و باید بدانیم که در همه مکان ها و همه اقشار با ظاهر و پوشش های متفاوت می توانند دین دار باشند.


وی تصریح کرد: مدرسه، دانشگاه و مسجد سه بازوی مثلثی هستند که جوان با آن در ارتباط است و پیوند این سه ضلع با هم می تواند مسیر سعادت جوانان را فراهم کند.


عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س)، خاطر نشان کرد: باید فضاهای دینی به فضایی شاد و روحیه بخش تبدیل شود تا تمایل جوان به حضور در این مکان ها افزایش یابد.


وی بیان کرد: رسانه ها می توانند با حسن استفاده از جایگاه خود فرهنگ اسلامی را به جوانان عرضه کنند.


پایان پیام/

 


 

 

کد خبر 14744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha