به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های مساجد کردستان، عصر امروز (11تیر) در جلسه ستاد ساماندهی اردوهای جهادی دانشجویان شهرستان سنندج، اظهار داشت: ایجاد و تقویت حس مسئولیت پذیری در بین افراد، ایجاد روحیه جهادی، پرکردن اوقات فراغت جوانان، دستیابی به خودباوری و استقلال و کسب مهارت های زندگی در میان از مهمترین دستاورد اردوهای جهادی است.
وی افزود: در همین راستا و با توجه به ظرفیت های بسیار بالای فرهنگی و اجتماعی در کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان و حضور ده ها هزار نفر از جوانان ساعی و تلاشگر کردستانی در این کانون ها می توان برای اجرای هرچه بهتر اردوهای جهادی از نقش کانون های مساجد در روستاها استفاده کرد.
گلباغی خاطر نشان کرد: یکی از اولویت های مهم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در سال جاری حضور در روستاها و مناطق محروم و ارتقای شاخص های فرهنگی و هنری در این مناطق است و در این راستا نیز کانون های فرهنگی هنری و کتابخانه ها و دیگر مراکز فرهنگی وابسطه به این کانون ها در مساجد روستایی از جایگاه ویژه ای برخوردارند.
شهریار رحیمی، مسئول ساماندهی تشکل های مردم نهاد استان کردستان نیز در این جلسه بر نیازسنجی و پاسخگویی به نیازهای بومی استان و بهره مندی از توانمندی دانشجویان و جوانان کردستانی برای اجرای اهداف اردوهای جهادی تأکید کرد و از آمادگی تشکل های مردم نهاد استان برای تحقق این مهم خبرداد.
مرتضی خسروپناه، مدیرفرهنگی دانشجویی پیام نور استان کردستان نیز با اعلام آمادگی این دانشگاه برای معرفی دانشجویان مستعد و توانمند برای فعالیت در این اردوهای جهادی تصریح کرد: کیفی سازی خدمات فرهنگی، عمرانی، بهداشتی و استحکام ریشههای انقلاب در دورترین روستاهای محروم کشور فلسفه حرکتهای جهادی است و امیدواریم این مهم در استان کردستان نیز محقق شود.
وی افزود: اجرای کارشناسانه طرح اردوها نقشی اثربخش و مضاعف در تحقق شعار امسال دارد و طرح اردوهای جهادی سبب شکوفایی خلاقیت و ابتکار جوانان در قالب فعالیت گروهی می شود و جوانان در طول اجرای این طرح به خودباوری می رسند.
پایان پیام/
نظر شما