به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدعلی بهدانی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بیرجند، امروز (13تیر) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار داشت: این دانشگاه در سال جاری فعالیت های مختلفی با اعتبار 500 میلیون تومان در دست اجرا دارد.
وی با بیان اینکه در راستای اجرای طرح کابردی کردن علوم و کارآفرینی ارتباط با صنعت طی سال گذaته فعالیت های بسیاری انجام شده است، گفت: در این طرح نحوه کارآفرینی را به دانشگاه و دانشجویان آموزش داده می شود.
وی ادامه داد: معاونت علمی دانشگاه از چند ستاد فناوری راهبردی شامل ستاد زیست فناوری، ستاد نانو، ستاد آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست و ستاد توسعه فناورهای های نو تشکیل شده است و حوزه پژوهش با تمامی این ستادها تعامل و ارتباطات دو سویه دارد.
وی اذعان کرد: دانشگاه بیرجند به عنوان پایلوت تاسیس نیروگاه 20 کیلو وایت فتو وال تائیک (تبدیل انرژی خورشیدی به انرژی الکتریکی) با اختصاص 20 میلیون تومان انتخاب شده است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بیرجند تاسیس مجلات علمی را از دیگر فعالیت های پژوهشی دانشگاه ذکر کرد و گفت: مجلات علمی همانند پژوهش های علمی، تححقیقات دام و طیور فرهنگ و هنر اسلامی از جمله این فعالیت ها است.
بهدانی با بیان اینکه هر ساله دانشگاه بیرجند میزبان همایش های مختلفی است، خاطرنشان کرد: همایش هنر اسلامی، اسلام و محیط زیست، فیزیولوژی ورزش از جمله همایش های برگزار شده طی سال گذشته است.
وی از اختصاص یک میلیارد و 760 میلیون تومان به حوزه پژوهش دانشگاه خبر داد و گفت: این رقم نسبت به سال گذشته 48 درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در سال جاری 800 میلیون تومان بودجه خرید تجهیزات از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به دانشگاه بیرجند اختصاص یافته است و این مبلغ تنها صرف خرید تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه می شود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بیرجند از اجرای طرح جامع مطالعات تولید و صادرات گیاهان دارویی در خراسان جنوبی خبر داد و خاطرنشان کرد: در این طرح گیاهانی که دارای پتانسیل های تولید و صادارات هستند شناسایی شده اند.
بهدانی با بیان اینکه هم اکنون حدود 70 طرح پژوهشی در دانشگاه بیرجند در دست اجراست، یادآور شد: پیش بینی می شود این رقم تا پایان سال رشد چشمگیری داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما