به گزارش خبرنگار شبستان، محسن رحیمی، معاون بهزیستی استان تهران در نشست خبری مدیر کل بهزیستی استان تهران گفت: در هفته گذشته اعتراضاتی مبنی بر کاهش هزینه ایاب و ذهاب از سوی معلولان داشتیم، به این دلیل تصمیم گرفتیم مبلغ واریزشده در کارت ایاب و ذهاب معلولان باز بگذاریم.
وی با بیان اینکه آییننامه پرداخت این هزینهها را اصلاح کردهایم تا بتوانیم معلولان بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم، تصریح کرد: هر فرد معلولی که علاقهمند باشد از کارت خود آزادانه استفاده کند میتواند با مراجعه به سازمان بهزیستی این کار را انجام دهد.
به گفته وی، افراد شاغل، محصلین، افراد دارای بیماری حاد پزشکی، کسانی که دچار ضایعات نخاعی هستند و معلولان آموزشهای فنی حرفهای در اولویت پرداخت هزینه ایاب و ذهاب هستند.
معاون بهزیستی افزود: مبالغ شارژ شده کارتها بین 60 تا 180 هزار تومان است که به 750 معلول در شهر تهران پرداخت شده و آنها میتوانند هفتهای یک یا سه جلسه از هزینه حمل و نقل با استفاده از کارت خود استفاده کنند.
رحیمی با بیان اینکه در سطح تهران شش هزار معلول نیازمند استفاده از وسایل مناسبسازی هستند، خاطرنشان کرد: چهار هزار پلاک ویژه خودروی معلولین تا سال 90 صادر شده است و تنها دو هزار نفر نیازمند استفاده از هزینه ایاب و ذهاب هستند و ما میتوانیم نیمی از این معلولان را تحت پوشش خود قرار دهیم.
به گفته وی، با موافقتنامهای که با شهرداری بستهاند 50 دستگاه ون مناسبسازی شده و 10 دستگاه اتوبوس در اختیار معلولان قرار میگیرد.
شناسایی 298 کمپ غیرمجاز
همچنین، در این نشست، فاطمه عباسی، معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی تهران با اشاره به فعالیت 298 کمپ غیر مجاز در تهران گفت: در استان تهران 64 کمپ دارای مجوز فعالیت هستند و با فعالیت 54 مرکز نیز موافقت اصولی انجام شده است.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان تهران با اشاره به اینکه یک میلیارد تومان بودجه صرف پیشگیری از تنبلی چشم طی 10 سال گذشته شده است، خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردهای انجامشده هزینه برای شناسایی هر کودک در طرح پیشگیری از تنبلی چشم 40 هزار تومان بوده است که مصادف با مستمری یک فرد نابینا طی یک ماه است.
عباسی با بیان اینکه 9 هزار و 739 نفر از مراکز مشاورهای و 32 هزار و 322 نفر از 43 مرکز غربالگری و شنوایی ژنتیک خدمات دریغ کردهاند، گفت: برای عمل کاشت حلزون برای 160 نفر کمکهزینهای بین 3 تا 6 میلیون تومان ارایه شده است و در سال 90 هیچ بیماری برای نوبتگرفتن عمل کاشت حلزون نبوده است.
پایان پیام/
نظر شما