به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، سید محسن دستور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حاشیه همایش ملی بیماریهای مشترک بین انسان و دام در نشست خبری با اصحاب رسانه، گفت: شیر تولید کشور در وضعیت نرمال و قابل قبولی است.
وی اظهارداشت: بررسی های صورت گرفته از 2 هزار نمونه جمع آوری شده از مراکز مختلف کشور در فصول مختلف سال نشان میدهد که شیر تولید کشور از لحاظ باقیمانده داروها و آنتی بیوتیکها، سموم و دیگر آلایندهها، در حد نرمال و قابل قبول است.
وی با اشاره به اینکه سالیانه در زمینه نظارت بهداشتی 10 هزار پرونده در کشور تشکیل می شود، ادامه داد: طرح پایش در زمینه شیر برای سومین سال در کشور در حال انجام است و نظارت دقیق در زمینه شیر تولیدی وجود دارد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به فعالیت های این سازمان بر ذبح دام و طیور، افزود: اکنون 220 واحد کشتارگاه صنعتی طیور ، 60 واحد کشتارگاه صنعتی دام و 350 واحد کشتارگاه سنتی تحت پوشش شهرداریها به کشتار مشغولند.
وی با اشاره به اینکه بیش از 95درصد داروهای دامی در داخل کشور تولید می شود، افزود: اکنون 55 کارخانه در زمینه تولید داروهای دامی در کشور فعال است که آنها از استاندارهای خوبی برخوردارند.
دستور، با بیان اینکه بیش از 250 قلم داروی دامپزشکی در کشور تولید می شود، افزود: طی چهار ماهه امسال 30درصد افزایش صادرات دارو نسبت به سال گذشته در کشور صورت گرفته است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور از اختصاص 26میلیارد تومان اعتبار ملی برای مقابله با بیماری های مشترک بین انسان و دام طی سال جاری خبر داد و افزود: این میزان اعتبار برای مبارزه و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام هزینه می شود.
محمد نبوی، معاون مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست گفت: در سال جاری 47 مورد انسانی تب کریمه کنگو در کشور گزارش شده است که 7 مورد آن به مرگ و میر منجر شده است.
وی با بیان اینکه این بیماری از سال 1378 تاکنون متوسط بین 60 تا 200 نفر از هموطنان را مبتلا کرده است، افزود: تعداد مبتلایان به تب مالت کشور در سال گذشته بیش از 14 هزار نفر بوده است.
پایان پیام/
نظر شما