به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، جمشید محمدی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان در جلسه ساماندهی سواحل استان با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در طرح سالمسازی فراتر از امداد و نجات وارد عرصه شده است، گفت: این جمعیت علاوه بر استقرار اکیپ های امداد و نجات در سواحل به ارائه آموزش های لازم به مسافران و هدایت آنان نیز می پردازند.
وی ادامه داد: جوانان عضو جمعیت هلال احمر در 18 طرح رسمی و غیر رسمی دریا حضور داشته و به ارائه خدمات مشغول هستند.
محمدی با بیان اینکه روزانه 220 نفر از عوامل هلال احمر در دو شیفت صبح و عصر در طرح ها فعال هستند، بیان کرد: در 60 نقطه ساحلی استان نیروهای امداد و نجات حضور یافته و به توزیع بروشور و توصیه های ایمنی، بهداشتی و آموزشی مشغول هستند.
فعالیت 950نیروی پلیس در سواحل گیلان
سرهنگ مهرگان، رییس پلیس امنیت عمومی نیروی انتظامی استان گیلان نیز در این نشست گفت: 9 شهرستان ساحلی با 274 کیلومتر نوار ساحلی در استان وجود دارد که بزرگ ترین آن شهرستان انزلی و کوچک ترین آن شهرستان لاهیجان است.
وی با اشاره به ستاد سلامت دریا، بیان کرد: این ستاد در شهرستان ها تشکیل شده اما برخی شهرها در این ستاد حضوری کمرنگ دارند.
مهرگان با اشاره به تعطیلی برخی طرح های سالمسازی دریا، بیان کرد: فقط 3 طرح استان است که دارای امکانات و خدمات خوب بوده و مطابق با استاندارد است.
وی با تاکید بر ارائه خدمات مطلوب در طرح های دریا به مسافران، بیان کرد: بحث مسدود سازی سواحل دریا برای حضور خودرو در کنار ساحل به عنوان استان پایلوت برای جلوگیری از ابتذال و آلودگی صوتی نخستین بار در گیلان اجرا شد.
رییس پلیس امنیت عمومی نیروی انتظامی استان گیلان با اشاره به حضور نیروی انتظامی در سواحل استان بیان کرد: هم اکنون 950 نیرو در سطح سواحل استان در قالب یگان های ویژه، مرزبانی، پلیس، همیاران طرح حضور دارند.
پایان پیام/
نظر شما