حسن امامی، رئیس امور اوقافی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: بر اساس تفاهمنامه مشترک بین اداره اوقاف و منابع طبیعی، 822 هکتار از اراضی متعلق به موقوفه سیفالدوله به عنوان اراضی موقوفه و 823 هکتار به عنوان منابع ملی تعیین شد.
وی با اشاره به ادعای منابع طبیعی بر پلاک 2043 و 2044 موقوفه سیفالدوله ملایر مبنی بر ملی بودن این اراضی اضافه کرد: این زمینها در حاشیه شهر ملایر و محدوده این شهر قرار دارند که سند مالکیت موقوفه در سال 1316 صادر شده بود.
وی با بیان اینکه استفتائات مختلفی از مقام معظم رهبری و حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر موقوفه بودن حریم وقف وجود دارد، تصریح کرد: بنابر این استفتائات، باید عمل به وقف اجرا شود که بر همین اساس هر آنچه در اراضی موقوفه واقع شده، جزو موقوفه محسوب میشود.
رئیس امور اوقافی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان گفت: در راستای پایان دادن به تعارض اراضی موقوفه سیف الدوله ملایر، تفاهمنامه مشترکی منعقد شده که بر اساس آن در شهرستان ملایر، یک هزار و 645 هکتار اراضی مورد اختلاف را در اراضی 2043 و 2044 تعیین تکلیف شده است.
امامی با اشاره به تشکیل کارگروههای مشترک بین اوقاف و امور خیریه و منابع طبیعی و آبخیزداری در شهرستانهای مختلف استان طی سال جاری افزود: بر اساس این جلسات مقرر شده که رؤسای ادارات اوقاف و ادارات منابع طبیعی شهرستانها، پلاکهای ثبتی مورد اختلاف را بررسی کنند.
وی با اشاره به اختصاص بخشی از بیمارستان امام حسین(ع) این شهرستان به موقوفه سیف الدوله تصریح کرد: 12 تخت از تخت های این بیمارستان برای درمان افراد بی بضاعت اختصاص یافت که اداره اوقاف هزینه درمان این افراد را پرداخت می کند.
پایان پیام/
نظر شما