به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی با اشاره به برنامه های معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه در هفته وقف گفت: 10 بهمن ماه در نخستین روز هفته وقف، همایش وقف و احسان ماندگار با حضور رئیس جمهور و 3500 نفر از اصحاب وقف و همچنین هیئت امنای اماکن متبرکه و امامزاده گان سراسر کشور در سالن وزارت کشور برگزار می شود که در این همایش، از 100 نفر از واقفین، اعضای هیئت امنای امامزادگان و اصحاب رسانه تجلیل به عمل خواهد آمد. برگزاری مسابقه مجازی در هفته وقف، برپایی نمایشگاه های وقف، چشمه همیشه جاری در طول هفته، چاپ و توزیع کتاب سخنرانی های مقام معظم رهبری با موضوع وقف، بازدید اقشار مختلف از موقوفات شاخص و... از جمله برنامه های ما در طول این هفته است.
وی با بیان اینکه، ایام روزهای هفته وقف به عناوین مختلف نامگذاری شده اند، ابراز داشت: ایام هفته وقف از دهم تا شانزدهم بهمن ماه به نام های مختلف نامگذاری شده اند. وقف، مردم و نیازهای جدید، وقف، پیشرفت و عدالت اجتماعی، وقف، ولایت و انقلاب اسلامی، وقف، سنت نبوی و بصیرت عاشورایی، وقف، بقاع متبرکه و آرامش روحی، وقف، قرآن و عترت، وقف، احسان ماندگار و نشاط معنوی از جمله عناوینی هستند که برای ایام هفته وقف نامگذاری شده اند.
معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه، حضور مسئولان، مدیران و کارکنان سازمان اوقاف و امورخیریه و ادارات استان های کشور را در حرم امام خمینی (ره)، از دیگر برنامه ها خواند و افزود: یک روز قبل از هفته وقف، از مسئولین استان ها دعوت شده تا با حضور در حرم امام خمینی(ره)، با آرمان های رهبر کبیر انقلاب اسلامی تجدید پیمان کنند. در طول این هفته که با سالروز وفات پیامبر(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) همزمان است اعزام 1500 نفر از روحانیون حوزه علمیه را به مساجد و امامزاده های کشور را در برنامه هایمان داریم تا در 10 روز پایانی دهه صفر، درباره وقف به عنوان یک سنت حسنه تبلیغ کنند.
بنابر گزارش ستاد خبری بزرگداشت هفته وقف، حجت الاسلام احمد شرفخانی، در پایان درباره تاثیر گذاری نقش رسانه ها در ترویج فرهنگ وقف گفت:نقش رسانه ها در ترویج فرهنگ وقف در جامعه، نقشی تاثیر گذار است. اگر رسانه ها جایگاه وقف را بدانند، آن را به مردم معرفی می کنند بسیاری از نیازهای جامعه بر طرف خواهد شد. حضرت علی (ع) در زمان حیاتش، چاهی را حفر می کند و زمانی که آبی در آن جریان پیدا می کرد، قلم و کاغذ می آورد و به مردم آن شهر یا روستا گفت که می خواهم این چاه را وقف کنم. این فرهنگ از آن زمان تا به امروز زنده مانده است و باید بیش از پیش با تبلیغات زیاد، جایگاه اصلی آن را به مردم بشناسانیم.
پایان پیام/
نظر شما