به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، محمود احمدی بیغش، استاندار خراسان شمالی در همایش بزرگ دهیاران استان از دهیاران به عنوان بازوی اجرایی و پله میانی بین دولت و مردم یاد کرد و گفت: دهیاران پیشانی و لبه جلویی افکار مردم ایران نسبت به دولت هستند.
وی افزود: دهیاران نشان دهنده ارزش دولت به افکار محیط و مظلوم ترین قشر در بین مسئولان اجرایی هستند که فشار روحی و روانی بالایی روی آن هاست.
وی خاطرنشان کرد: کار دهیاران به دلیل تحمل برخی ناهنجاری ها و سختی ها که برای رضای خدا و خدمت به مردم و نظام و ارائه خدمات مطلوب صورت می گیرد نوعی عبادت و تکلیف است.
احمدی بیغش، با اشاره به سختی فعالیت در این شغل اظهار داشت: امروز سقف حقوق برای یک کارگر عادی چندین برابر حقوق یک دهیار است که شاید کار یدی کمتری داشته باشد ولی با وجود فشار روحی زیاد فقط با داشتن انگیزه دینی آن را تحمل می کند.
وی در ادامه برای حل مشکلات دهیاران و اختصاص بودجه های مورد نیاز برای انجام امور عمرانی و آبادانی در روستاها قول مساعد داد.
معاون امورعمرانی استانداری خراسان شمالی نیز در این جلسه با اشاره به ساخت 382 خانه دهیاری در سطح استان تصریح کرد: در روستاهایی نیز که خانه دهیاری وجود ندارد طی سال 91 و 92 به عنوان نمادی از تشکیلات دولتی ساخته خواهد شد تا به عنوان پایگاهی برای پاسخگویی به سوالات ارباب رجوع در روستاها مورد استفاده قرار گیرد.
احمدرضا عفتی اشاره ای به عمران و آبادانی روستاها داشته و متذکر شد: در حال حاضر گازرسانی به 230 روستا انجام و 114 روستا در دست اقدام است.
وی با بیان اینکه برای هزار و 904 کلاس تخریبی استان نیز اعتبارات لازم طی سال های اخیر اختصاص یافته گفت: مشکل استان در راه روستایی است که از میانگین کشوری بسیار عقب تر هستیم و از 4 هزار و 300 کیلومتر راه روستایی فقط هزار و 800 کیلومتر آن تاکنون آسفالت شده و اخیرا نیز 220 کیلومتر به مناقصه گذاشته شده است.
وی از عدم دریافت شبکه های تلویزیونی و آنتن دهی ضعیف خطوط تلفن همراه در برخی روستاها به عنوان دیگر مشکلات موجود در روستاها یاد کرد.
عفتی از دهیاران خواست تا به عنوان کسانی که نظارت برساخت و سازها در روستاها را بر عهده دارند از ساخت و ساز غیر مجاز و بدون پروانه در روستاهایی که طرح هادی در آن ها اجرا شده جلوگیری کنند.
دادستان شهرستان بجنورد نیز دیگر سخنران این جلسه بود که با بیان اینکه خلا عامل اجرایی دولت در روستاها با وجود دهیاران به عنوان نماینده حاکمیت حل می شود، تصریح کرد: 47 وظیفه در اساسنامه برای دهیاران در ابعاد امنیتی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در نظر گرفته شده است.
میرعلم سیدی با تاکید بر داشتن فکر و اندیشه ملی در ایفای وظایف دهیاری یادآور شد: نقش دهیاران در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و تخلفات و جرائم در روستاها انکار ناپذیر است.
وی در پایان بر داشتن روابط حسنه با معتمدین و ریش سفیدان برای حل و فصل مشکلات مردم و پیشرفت و توسعه روستا و نظارت بر رعایت مسائل امنیتی و بهداشتی و عمران و آبادانی روستا تاکید کرد.
پایان پیام/
نظر شما