به گزارش خبرنگار شبستان، غرفه "هنر در آیینه قرآن کریم" با نیت آموزش مفاهیم دینی با روش های نوین سفالگری برای سومین سال پیاپی در نمایشگاه قرآن کریم برپاشده است.
در این غرفه که توسط آموزش و پرورش ایجاد شده است کودکان 5 تا دوازده سال با کلمات قرآنی آشنا می شوند. مسئول غرفه هنر در آیینه قرآن، حجت الاسلام محمود زراعتیان روحانی جوانی است که هر روز با دستان گِلی سعی درمأنوس شدن کودکان با آیات قرآن را دارد.
او می گوید: یکی از بهترین روش ها برای جذب کودکان، آموزش مهارت های دست ورزی و استفاده از گِل سفالگری است. این مهارت در کنترل و هماهنگی مغز و دست موثر است.
زراعتیان می گوید: روزانه تعداد زیادی از کودکان به این غرفه مراجعه می کنند و حتی فردای آن روز نیز برای گِل بازی می آیند. از آنجا که در مراکز پیش دبستانی با کودکان ارتباط دارم و با راهنمایی های اساتیدی همچون استاد راستگو که برای کودکان زحمات زیادی کشیده اند. من نیز در این سال ها با تحقیقاتی که در زمینه کودک انجام داده ام امیدوارم که بتوانم آنها را با رفتار یک روحانی و معارف قرآنی آشنا کنم.
ما طی ده سال کار برای کودک و ابتکار روش های نوین سعی در علاقه مندی کودکان به مباحث دینی داریم به عنوان مثال در شیوه سفالگری آنها با کلمات قرآن آشنا می شوند. من برای آنها یک آیه از سوره شمس را می خوانم "والشمس وضحی ها" و از آنها می خواهم که یک خورشید با گِل بسازند یا وقتی می گویم " والقمر اذا تلی ها" از آنها می خواهم که ماه را درست کنند که در پایان به آنها جوایزی نیز اهدا می شود.
سفالگری موجب تقویت بصری ذهن کودک، مهارت در ثبت ذهنیت و بالا بردن خلاقیت بالقوه آنها می شود. شکل پذیری گِل در کودک حس خوشایندِ خلق کردن و ساختن را ایجاد می کند. ساخت محراب، مُهر و منبر اشکالی است که کودکان در این غرفه می سازند و با دستان گِلی به خانه می روند.
پایان پیام/
نظر شما