به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، علیرضا افشار، قائم مقام وزیر کشور، در جمع خبرنگاران در ورامین، با تاکید بر اینکه در مدیریت دو رویکرد وجود دارد، اظهار داشت: یک روش این است که در ستاد و پشت میز مینشینند و دستورالعمل صادر میکنند، روش دیگر این است که خود مسئولان وارد میدان عمل میشوند و از نزدیک با مسائل درگیر میشوند.
افشار بیان داشت: ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در جهاد سازندگی، بسیج و نهادهای انقلابی رهبری نوع دوم را تماشا کردهایم. مثلا مدیران جهاد سازندگی همیشه در مناطق محروم بودهاند و از نزدیک مسائل و مشکلات را میبینند. این نوع مدیریت صحنه باعث میشود که نخست مدیران مسائل و مشکلات را کامل حس کنند نه در یک گزارش و کاغذ و دوم اینکه انگیزه و روحیه خدمت بالاتری از نظر کاری پیدا کنند، یعنی علاوه بر صحت و دقت در تصمیم گیریها نزدیک به صحنه عمل هستند.
رئیس مرکز امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور در ارتباط با سفرهای استانی هیئت دولت، عنوان کرد: سفرهای استانی نیز یک الگوی موفق از نظر مدیریتی برای رسیدگی به مسائل و مشکلات نه فقط محرومان بلکه مناطق متفاوت کشور با شرایط متفاوت قومی، جغرافیایی، منطقهای و اقلیمی و سرعت بخشیدن به اجرای تصمیمات است.
قائم مقام وزیر کشور با اشاره به دستاوردهای سفرهای استانی هیئت دولت، خاطرنشان کرد: حضور دولت و مسئولان در یک منطقه دورافتاده مدیران محلی را به تکاپو میاندازد و باعث میشود بیشتر پاسخگو باشند و کار مضاعف انجام دهند.
وی افزود: این سفرها ارتباط بین مردم و حاکمیت را تقویت میکند و بحث «اعتماد ملی، اعتماد عمومی» قوت میگیرد و در مسائل اجتماعی به این امر سرمایه اجتماعی میگویند.
افشار اظهار داشت: هماکنون ما افرادی را میبینیم که شاید در شرایط عادی نتوانند به مسئولان دسترسی داشته باشند ولی در این سفرها مشکلات خود را خیلی راحت به مسئولان میگویند که این کار موجب جلب رضایت و اعتماد عمومی مردم میشود.
قائم مقام وزیر کشور تصریح کرد: یک سیستم تمام الکترونیکی هم طراحی شده است که هزاران یا میلیونها نامه را دریافت میکند و آنها را در همان سیستم بررسی و ارزیابی میکند و به درصد بالایی از مردم جواب داده میشود.
وی ادامه داد: ارتباط با این دستگاه نوعی برش و نزدیک شدن به مشکلات مردم است که مزیت بسیار ارزنده سفرهای دولت است.
پایان پیام/
نظر شما