بیشتر معتادان در سنین 20 تا 40 سال هستند

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی استان قزوین با اشاره به کاهش سن اعتیاد گفت: در حال حاضر بیشتر افراد معتاد در سنین 20 تا 40 سال هستند.

فریده یوسفی پور معاون پیشگیری سازمان بهزیستی استان قزوین در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان بیان کرد: اعتیاد و مصرف مواد مخدر یکی از معضلات امروز جامعه محسوب می شود که در گذشته بیشترین میزان مصرف مواد مخدر، مواد افیونی از جمله تریاک بود ولی اکنون مصرف مواد جدیدتری مانند کراک و شیشه جایگزین شده است.
 

وی ادامه داد: البته هنوز نیز بیشترین مصرف مواد مربوط به تریاک و هروئین است ولی در مقایسه با گذشته درصد مصرف مواد جدید رشد داشته است.
 

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی قزوین با اشاره به کاهش سن اعتیاد تصریح کرد: الگوی جدید مصرف مواد مخدر در بین معتادان تغییراتی را داشته است که یک تغییر در حوزه سن افراد است به این معنی که افراد در سنین پایین تر اقدام به مصرف مواد مخدر می کنند و سن اعتیاد کاهش یافته است.
 

وی عنوان کرد: مصرف مواد مخدر در سنین پایین بیشتر شامل مواد محرک است البته اینکه برخی آماری ارائه می دهند مبنی بر اینکه سن اعتیاد به 10 و 11 سالگی رسیده است، اینگونه نیست و در حال حاضر بیشتر سنین معتادان 20 تا 40 سال است.
 

یوسفی پور یادآور شد: تغییر دیگری که در مصرف مواد مخدر صورت گرفته در حوزه الگوی جنسیتی است به طوری که در گذشته در بین خانم ها مصرف مواد مخدر بسیار کم دیده می شد ولی مصرف مواد مخدر در خانم ها نسبت به گذشته افزایش یافته است.
 

وی اعلام کرد: در گذشته فرد معتاد ابتدا مواد مخدر با اثرگذاری کمتر را مصرف کرده و سپس مواد مخدر قوی تری را مصرف می کرد، ولی آنچه امروز در بین افراد معتاد دیده می شود این است که افراد مستقیم مواد مخدر قوی نظیر شیشه را مصرف می کنند.
 

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی قزوین ادامه داد: در گذشته بیشتر مصرف کنندگان مواد مخدر سطح سواد پایینی داشتند ولی در حال حاضر مقدار مصرف مواد مخدر به ویژه شیشه در قشر تحصیلکرده نیز رواج یافته است که یکی از علل آن عدم باور افراد نسبت به اعتیادآور بودن مواد محرک است.
 

پایان پیام/

کد خبر 155266

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha