جامعه هنری برای ساخت فیلم درباره وقف نیازمند همکاری اوقاف است

سلحشور گفت: می توان فرهنگ وقف را با استفاده از فیلم و سریال تلویزیونی به تصویر کشید. با نشان دادن زندگی واقفین و خیرین می توان به سرعت فرهنگ وقف را در جامعه نهادینه کرد.


به گزارش خبرگزاری شبستان، فرج الله سلحشور کارگردان سریال حضرت یوسف (ع) در گفت وگو با ستاد خبری هفته بزرگداشت وقف، این سنت حسنه را به عنوان یکی از اعمال صالح برشمرد و افزود: وقف از حسنه ای است که از گذشته تا به امروز از عوامل اصلی ترویج فرهنگ اسلام و شیعه به شمار می رفته است. اسلام بخش اعظم موجودیت و ارزش خود را از وقف دارد و از دیر باز بسیاری از نیازهای جوامع محروم از طریق موقوفات تامین شده است. در حقیقت موقوفات باقیات صالحات است.

سلحشور ادامه داد: یکی از وظایف رسانه ها، فرهنگ سازی به منظور جلوگیری از افراط و تفریط است. می توان فرهنگ وقف را با استفاده از فیلم و سریال تلویزیونی به تصویر کشید. با نشان دادن زندگی واقفین و خیرین می توان به سرعت فرهنگ وقف را در جامعه نهادینه کرد.

وی یادآور شد: سازمان اوقاف و امور خیریه باید واقفین را به صورت ناشناس به جامعه هنری معرفی کند. از این طریق می توانیم زندگی و اعمال این انسان های نیک را به تصویر کشید و آن را برای همگان آشکار کرد؛ اینکه بعضی افراد به راحتی از اموال و دارایی خود می گذرند و آن را در اختیار محرومین و آحاد جامعه قرار می دهند نشات گرفته از تعلیمات دینی است. تصویر سازی زندگی واقفین تاثیر زیادی بر مردم می گذارد و فرهنگ وقف را در جامعه توسعه می دهد.

وی در پایان جایگاه وقف در جامعه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: نقش وقف در جامعه مثبت است و دستاوردهای زیادی در عرصه های دینی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... به بار می آورد. برای توسعه و ترویج آن باید از ابزاری همچون تبلیغات استفاده کنیم که فیلم سازی یک نمونه از آن است. مردم ما مر دمی خونگرم و با غیرت هستند و ساخت این فیلم ها با چنین موضوعاتی، آنها را تشویق به انجام اعمال نیک و اقدام به وقف خواهد کرد.


پایان پیام/

کد خبر 15531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha