مهدی مکارمی، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری اهواز، با اشاره به اهمیت گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به خبرنگار شبستان گفت: با تصویب شورای نامگذاری، پل های اهواز به نام سرداران شهید استان نامگذاری می شود که کلیات این طرح نیز به تصویب رسیده است.
وی از ساخت تندیس سرداران شهید استان (شهید بقایی، شهید دقایقی، شهید علم الهدی، شهید هاشمی و شهید جهان آرا) توسط شهرداری و نصب آنها در کلانشهر اهواز خبر داد ئ افزود: تا کنون ساخت دو تندیس به پایان رسیده و به زودی سه تندیس دیگر نیز آماده نصب می شود.
مکارمی، با اشاره به اینکه طی سال های گذشته به دلیل عدم فعال بودن شورای نامگذاری و همچنین نصب نشدن تابلوهای نامگذاری، بسیاری از خیابان ها فاقد نام مانده بود، تصریح کرد: طی یکسال گذشته با تشکیل و فعال سازی شورای نامگذاری، گام های خوبی برای نامگذاری خیابان ها، معابر و اماکن عمومی شهر اهواز برداشته شد.
وی اضافه کرد: در یکسال گذشته، اولویت شورای نامگذاری شهر اهواز، نامگذاری خیابان ها و اماکن عمومی به نام شهدای هشت سال دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و همچنین استفاده از نام های مذهبی و مفاخر دینی، علمی و فرهنگی بوده به گونه ای که بیش از70 درصد خیابان ها و اماکن عمومی به همین موارد اختصاص یافت.
دبیر شورای نامگذاری خیابان ها و معابر شهر اهواز، نامگذاری مجموعه های ورزشی شهر به نام شهید نریمی، شهید غیور اصلی و شهدای محله های مختلف اهواز را گام دیگری برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای گلگون کفن انقلاب اسلامی عنوان کرد.
وی ادامه داد: یکی از خیابان های ساحلی اهواز در سمت روبروی بلوار شهید فهمیده، به پیشنهاد روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری اهواز، به نام شهید بهنام محمدی شهید نوجوان خورستانی نام گذاری شد تا در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، زمینه آشنایی و ارتباط مناسب نسل جوان و نوجوان با حماسه آفرینان هشت سال دفاع مقدس فراهم شود.
مکارمی، عنوان کرد: بمناسبت های مختلف، نیز نامگذاری هایی صورت گرفته که از جمله آنها نامگذاری یکی از بلوارهای منطقه 6 به نام بصیرت در سالروز 9 دی با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری و همچنین نامگذاری یکی از خیابان های شهر اهواز به نام شهید هشام صیمری بوده است.
وی اذعان داشت: در این دوره سعی شده تا در شهرک های مختلف، نامگذاری ها بر اساس نوعی هماهنگی و تناسب انجام شود به طوری که در شهرک رزمندگان اهواز خیابان های اصلی و فرعی و میادین، به نام عملیات ها، رمزهای عملیاتی و اماکن عملیاتی 8 سال دفاع مقدس نام گذاری شده است.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری اهواز، خاطر نشان کرد: میدان ورودی اهواز از سمت آبادان به نام دفاع مقدس نامگذاری شده که در حال حاضر تندیس آن نیز در حال احداث است.
وی با اشاره به اهمیت نقش و تأثیر خیابان ها و اماکن عمومی به نام شهدا و مفاخر دینی، فرهنگی و ملی، تأکید کرد: هر اقدامی که در راستای تعمیق فرهنگ حماسه و ایثار و شهادت، ارزش ها و باورهای دینی و غرور ملی برداشته شود می تواند در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی غرب مورد ارزیابی قرار بگیرد.
وی یاد آور شد: تولید و نصب تابلوهای نام خیابان ها توسط واحدهای دیگری در شهرداری – واحدهای زیباسازی و خدماتی- انجام می شود و طی یکسال گذشته بیش از 5 هزار تابلوی اسامی خیابان ها نصب شده که تأثیر مهمی در شناسنامه دار شدن خیابان های اهواز داشته است.
لازم به ذکر است، نامگذاری پل هشتم اهواز به نام غدیر و پارک ورودی اهواز ماهشهر به نام ولایت نیز در همین دوره شورای نامگذاری انجام شده که مورد استقبال جمع زیادی از متدینین و شهروندان اهوازی قرار گرفت.
پایان پیام/
نظر شما