به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان در شهر سرچشمه، گفت: به دلیل اهمیت آموزش در موضوع امر به معروف و نهی از منکر، سال گذشته برای بیش از 600 نفر از کارکنان ادارات و نهادهای دولتی در شهر کرمان، جلسات آموزشی برگزار شده است.
احمد سعیدی تصریح کرد: برای تسریع در روند اجرای برنامه ها و برنامه ریزی های مناسب، این معاونت در 4 مدیریت آموزش، رسانه ها، پژوهش و تحقیقات و تبلیغات تعریف شده است که در هر بخش فعالیت هایی طراحی و در سال گذشته اجرا کرده اند.
وی ادامه داد: در بخش مدیریت آموزش، ساز و کاری فراهم شده است تا شرکت در کلاس های آموزشی به عنوان آموزش ضمن خدمت کارکنان دولت تلقی شود، ضمن اینکه در نظر داریم این دوره های آموزشی را در سطح استان گسترش دهیم.
دبیر معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: در زمینه امر به معروف و نهی از منکر، آموزش یکی از نکات کلیدی و از اولویت هاست بنابراین بخش آموزش معاونت فرهنگی برنامه های ویژه ای برای این بخش تدارک دیده است.
وی افزود: در مدیریت رسانه ها نیز در مجموع صدا و سیمای مرکز کرمان، خبرگزاری ها و رسانه های محلی استان عملکرد قابل قبولی داشته اند و البته انتظار داریم این توجه به موضوع مهمی مانند امر به معروف و نهی از منکر تداوم داشته باشد و روز به روز بیشتر شود.
سعیدی تصریح کرد: در مدیریت پژوهش و تحقیقات نیز اقدامات مناسبی انجام شده است؛ در این مدیریت با توجه به فرم کار و توجه و پرداختن به مبحث امر به معروف و نهی از منکر از منظر علمی و دینی با محوریت دانشگاه ها و حوزه های علمیه استان حرکت های مناسبی صورت گرفته است که جهت دادن به پایان نامه های تحصیلی حوزه و دانشگاه به سمت تحقیق در امر به معروف از این جمله است.
محمد جواد کمالی، معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان و معاون ادارات و کارخانجات ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان نیز استفاده زا تحقیقات علمی در انجام این فریضه مهم الهی را یادآور شد و بر ضرورت استمرار این مهم در جامعه تأکید کرد.
همچنین در این جلسه دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی زا منکر استان و معاونان وی نیز سخنانی بیان کردند.
پایان پیام/
نظر شما