حجت الاسلام ناصر شهیدی، کارشناس امور دینی و مدیر فرهنگی آموزشی مجتمع یاوران مهدی (عج) به خبرنگار شبستان گفت: اگرچه مظلومیت پیامبر (ص) در دوران زندگی ایشان نمود پیدا کرد اما ریشه ای دیرینه دارد و به قبل از دوران حیات ظاهری ایشان برمی گردد.
وی افزود: طبق مستندات تاریخی یهودی ها که در سوره مائده از آنها با عنوان دشمن ترین انسانها نسبت به اسلام یاد شده است، قبل از به دنیا آمدن پیامبر (ص) تلاش های بسیاری را برای جلوگیری از ولادت او انجام دادند.
این کارشناس امور دینی ادامه داد: از شواهد تاریخی چنین برمی آید که یهودی ها حضرت هاشم پدر جد پیامبر(ص) را در سفر به بیت المقدس، که در آن زمان محل یهودیان بود به شهادت می رسانند تا بدین وسیله از به دنیا آمدن پیامبر جلوگیری کنند.
وی افزود: این جریان تا جایی ادامه می یابد مطلب که از بستگان هاشم بود، پسرهاشم را به صورت ناشناس به همراه خود به مکه می آورد و وقتی مریم از او می پرسند این پسر کیست می گوید بنده ام است و از این جهت به نام عبدالمطلب مشهور می شود.
حجت الاسلام شهیدی با اشاره به محافظت شدید خاندان بنی هاشم از پیامبر (ص) گفت: اگر در تاریخ دقت کنیم، مشاهده می کنیم که بنی هاشم خاندانی متمول و اصل و نسب دار بوده اند با این حال این سوال پیش می آید که چرا پیامبر را به طلیفه سعدیه می سپارند تا در جایی دوردست او را تربیت کند؟ در پاسخ به این سوال به محافظت شدید ابوطالب و عبدالمطلب از پیامبر (ص) می رسیم.
مدیر مجتمع اموزشی و فرهنگی یاوران مهدی (عج) با اشاره به نفش یهود در تحریک منافقان مدینه گفت: حتی می بینیم یهودیان کسانی را مامور کردند که پیامبر را ترور کنند آنها با نقشه های بسیار پیچیده و قوی توانستند مردم را بعد از پیامبر سرگردان کنند و برای به تصویر کشیدن مظلومیت پیامبر (ص) باید به این نقشه های پیچیده توجه کرد.
وی ادامه داد: سوال بسیار مهمی که وجود دارد این است که چطور مردمی که حتی آب وضوی پیامبر (ص) را نمی گذاشتند به زمین بچکد و با عشق و علاقه فراوان از او تبعیت می کردند، بعد از او اینچنین سرگردان شدند؟ در پاسخ به این سوال نیز باید نقشه های پیچیده دشمنان را مدنظر داشت.
حجت الاسلام شهیدی افزود: با مراجعه به تاریخ می یابیم که ابوبکر از ابتدای بعثت پیامبر با استفاده از پول و قدرت خود برده های بسیاری را می خرید و آزاد می کرد و به این گونه وجاهتی در میان عموم مردم کسب کرده بود که بعد از پیامبر (ص) مردم در تعیین جانشین پیامبر (ص) به اشتباه افتادند.
این کارشناس امور دینی تصریح کرد: در آن طرف امیرالمومنین (ع) قرار دارد که حتی یک خانواده وجود ندارد که از وی زخم شمشیری در جنگ های صدراسلام ندیده باشد. طبیعی است که مردم بعد از پیامبر (ص) به کسی بگروند که از اموال خود در راه آنها خرج کرده و کسی هم در هیچ جنگی از او زخمی ندیده است.
وی با اشاره به نقش یهود در جریان منع حدیث گفت: نکته بسیار مهم اینجاست که یهودیان از پول و مواد برخوردار بودند و همین امر باعث می شد که کسانی مثل ابوهریریه که یهودیان تازه مسلمان شده بودند با تحریکات یهودیان در نشر اکاذیب و جعل احادیث بکوشند به همین دلیل بسیاری از احادیث با نام اسرائیلیات شناخته می شوند که نشان از نقش یهود در جریان منع حدیث و نشر اکاذیب دارد.
مدیر مجتمع یاوران مهدی (عج) در میان این که نباید الگوگیری از پیامبر (ص) را سخت جلوه داد گفت: الگوگیری یعنی پیروی از عناوین کلی مانند ساده زیستی، نظم، آراستگی و ... که پیامبر (ص) به آنها مقید بودند، اما این عناوین می توانند در طول زمان مصادیق متعددی بیابند که پیروی از آنها عناوین کلی در گروی پیروی از این مصادیق است.
وی با اشاره به توهین هایی که در سال های اخیر نسبت به پیامبر (ص) انجام می شود گفت: این قبیل عمل ها در حقیقت نوعی خودزنی است شیعه نباید از اینگونه اعمال بهراسد بلکه باید در کمال آرامش به معرفی صحیح پیامبری بپردازد که دیگران می خواهند سرکوبش کنند.
حجت الاسلام شهیدی با اشاره به رشد سریع اسلام در کشورهای آفریقایی، آمریکای لاتین و حتی رژیم های سرمایه داری مثل آمریکا گفت: در مقابل این رشد چشمگیر، دشمنان راهی ندارند جز اینکه به شکل های مختلف به تخریب چهره اسلام بپردازد.
این کارشناس امور دینی با اشاره به خلق عظیم پیامبر (ص) گفت: حتی پیروان ادیان دیگر و یا بی دین ها هم زبان به مدح پیامبر (ص) گشوده اند تا جایی که مایکل هار یکی از نظریه پردازان غربی در کتاب خود وقتی می خواهد نوع مدیریت بزرگان را بررسی کند، پیامبر اسلام (ص) را در رتبه اول قرار می دهد و با این که خود مسیحی است حضرت عیسی (ع) را در رتبه سوم قرار می دهد و حضرت موسی (ع) را در رتبه ششم این امر نشان از جهانی بودن شخصیت پیامبر اسلام (ص) دارد.
وی با اشاره به عرفان نوظهور در کشورهای غربی و شرقی و سرایت آن به ایران گفت: جوانان برای نیفتادن در دام جهل باید ببینند آیا این عرفانها به سوالهای اساسی انسان پاسخ می دهد یا نه؟ و یا آیا می توانند سرگشتگی ها و مشکلات جوامع امروز را حل کنند یا نه؟ که با دقت در این گونه عرفان می یابیم از پاسخ دادن به این گونه سوالات عاجزند.
حجت الاسلام اسلام شهیدی با اشاره به همراهی عقل و نقل در معارف اسلامی، گفت: در معارف اسلامی ابتدا وجود و لزوم خدا، معاد، رسولان و امامان با عقل ثابت می شود به این صورت جمعیت نقل نیز محرز می شود، آنگاه بشر با ابزار عقلی به سوی نقل می رود و راه حرکت در مسیر شرع را می یابد.
پایان پیام/
نظر شما