به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم تجلیل از رسانههای فعال در بیست و نهمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم با تقدیر از انعکاس خوب مسابقات بینالمللی قرآن کریم و تقدیر از اصحاب رسانه و مطبوعات در این امر مهم، گفت: قرآن یکی از نعمتهای مهم الهی است که در اختیار مسلمین قرار داده شده است.
وی با اشاره به اینکه «یکی از مهمترین شیوهها و حربههای دشمنان، تحریم اقتصادی است» گفت: دشمنان به خیال خود آخرین حربه و کارسازترین آن را در پیش گرفتهاند، اما به فرموده مقام معظم رهبری هیچ چیزی نیست که در مقابل اراده ملت و انقلاب اسلامی قابل حل نباشد. دشمنان فکر میکنند قدرتمند هستند و این تنها یک خیال است، چرا که قدرت اقتصادیشان فرو پاشیده و قدرت نظامیشان نیز حنای بیرنگی شده است و مجموع توان آنها پوچ و هیچ است.
نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه «در مقابل دشمنان، ما مهمترین ابزار قدرت را در اختیار داریم که یکی از آنها قرآن کریم و مکتب اسلام است» تصریح کرد: امام راحل بارها فرمودند که مکتب اسلام بزرگترین قدرت است. شاید آنها سالیان سال تلاش کردهاند که بگویند دین افیون و عامل عقبافتادگی ملتهاست، اما امام (ره) با این ایمان و اعتقاد و باور به اینکه اسلام قدرت بینظیر است بساط آنها را بر هم ریختند و در مقابل آنها شعار نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی را مطرح کردند و قدرت اسلام را به رخ جهانیان کشیدند که یک ملت میتواند بدون وابستگی به شرق و غرب اداره شود.
محمدی افزود: امروز 33 سال از انقلاب اسلامی میگذرد و هر روز نظام جمهوری اسلامی با قدرت بیش از پیش به جلو میرود و این نعمت بزرگی است که خداوند به ما داده است.
وی همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ما اولین کشوری هستیم که پرچم قرآن را به دست گرفتهایم و پای آن ایستادهایم و به آن افتخار میکنیم، گفت: قرآن قدرت بینظیری است که دشمنان ما آن را ندارند. قدرت قرآن مومنین و متدین به آن است که در سایه آن میتوانیم به پیش برویم.
نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین با بیان اینکه «مقام معظم رهبری 22 تدبیر قرآنی دارند که مجموع آنها را میتوان در اهداف، راهبردها و سیاستها خلاصه کرد» افزود: تدبر و فهم مفاهیم قرآن، ایجاد تفاهم بین ملتها و کشورها در سطح مردم و به دست آوردن حیات طیبه از اهداف تدابیر قرآنی ایشان است.
محمدی ادامه داد: پاکیزه کردن دلها بر اساس معارف قرآن، انس دائمی با قرآن، تمسک به قرآن و عترت، ایجاد نظام الهی بر اساس آموزههای قرآنی و عملی کردن آموزهها و تعالیم قرآنی جزء راهبردهای تدابیر قرآنی مقام معظم رهبری هستند.
وی همچنین به سیاستهای تدابیر قرآنی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: گسترش قرآن و تلاوت آن در بین مردم، توجه به تجوید و ترتیل قرآن، خواندن قرآن با موسیقی موزون و دلنشین قرآنی، تلاوت قرآن به صورت موضوعی مبتلابه مسلمین، ترغیب کودکان و نوجوانان برای حفظ و قرائت قرآن، گسترش حفظ موضوعی، توجه دادن پدران و مادران برای ترغیب فرزندان به حفظ و قرائت قرآن، توسعه کمی و کیفی مسابقات بینالمللی قرآن کریم و تربیت مربیان، داوران و کارشناسان قرآن نیز از جمله سیاستهای تدابیر قرآنی مقام معظم رهبری است که اگر به آنها عمل کنیم میتوانیم بگوییم کاری برای قرآن کردهایم.
نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن تشکر از اصحاب رسانه، مدیران و خبرنگاران رسانههای مختلف در انعکاس اخبار این دوره از مسابقات گفت: زمانی ما میتوانیم بگوییم که یک برنامه قرآنی و بینالمللی برگزار کردهایم که حداقل 150 هزار نفر را در قالب برنامه قرآنی دور هم جمع کنیم.
وی افزود: امیدواریم سال آینده سیامین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم را حداقل با حضور 30 هزار نفر برگزار کنیم و اعلام میکنیم که این آمادگی را برای حضور 150 هزار نفر و بیش از آن داریم که امیدواریم همه دستگاهها، نهادها و سازمانهای مربوطه پای کار بیایند تا قدرت قرآن را به رخ جهانیان و دشمنان بکشیم و این ظرفیت در کشور ما وجود دارد.
پایان پیام/
نظر شما