تشکیل اتحادیه صنفی فروشگاه های اینترنتی در استان ضروری است

رئیس پلیس فتا خراسان شمالی بر ضرورت تشکیل اتحادیه صنفی فروشگاه های اینترنتی توسط نهادهای مربوطه تأکید کرد و گفت: با تشکیل این اتحادیه مردم با نحوه فعالیت در فضای مجازی آشنا شده و جرایم اینترنتی کاهش می یابد.

سرهنگ الله وردی یلی، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار شبستان در بجنورد که به منظور دستگیری دو مجرم اینترنتی انجام شد، از مردم خواست مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند.
 

وی در خصوص نحوه عملکرد این دو مجرم اینترنتی گفت: یکی از این مجرمان 19 ساله، با راه اندازی یک سایت، اقدام به فروش محصولات فرهنگی غیرمجاز کرده بود.
 

وی افزود: این شخص که مشتریان خود را از طریق سایت پیدا و محصولات خود را از طریق پست برای آنها ارسال می کرد، طی یک سری اقدامات اطلاعاتی و پلیسی شناسایی و دستگیر شد و به بزه انتسابی خود اعتراف کرد.
 

وی خاطرنشان کرد: متهم مورد نظر انگیزه خود از انجام این کار را کسب درآمد برای خانواده و عدم اطلاع از جرم  بودن این کار به این طریق عنوان کرد.
 

وی در رابطه با جرم متهم بعدی که دستگیر شده بود نیز بیان داشت: این مجرم 18 ساله نیز اقدام به هتک حرمت به مقامات ارشد دولتی با مونتاژ تصاویر و به اشتراک گذاشتن و انتشار آنها در فضای فیس بوک کرده بود که طبق گفته وی، پس از گشت و گذار در فضای فیس بوک به علت بی اطلاعی از جرم بودن، اقدام به انجام این کار کرده است.
 

سرهنگ یلی در ادامه با بیان اینکه بر اساس آیین نامه اجرایی نظام امور صنفی، انجام کلیه امور فرهنگی باید با صدور مجوز از مرجع مربوطه باشد و موافقت اصولی آن از ادارات گرفته شود، اظهار داشت: باید صلاحیت های انتظامی و فردی از طریق اتحادیه صنفی انجام و نماد الکترونیکی در فضای مجازی صادر شود.
 

وی تصریح کرد: مجوز باید از طریق آیین نامه اجرایی صادر شود تا خرید و فروش و ارسال پستی آن قانونی باشد و در غیر این صورت جرم است.
 

وی متذکر شد: اگر اتحادیه صنفی فروشگاه های اینترنتی و شورای فضای مجازی توسط نهادهای مربوطه در استان تشکیل شود؛ مردم نیز از نحوه انجام امور آن اطلاع لازم را کسب کرده و بسیاری از مشکلات رفع می شود.
  

وی به شهروندان استان توصیه کرد در خریدهای اینترنتی به مجوزهای مربوطه توجه کافی داشته باشند و در صورت مشکوک شدن به مرسوله هایی که از طریق پست می آید حتما پلیس فتا را در جریان قرار دهند.
 

سرهنگ یلی تصریح کرد: فیس بوک متنفرترین ابزار و گنجینه اطلاعات در اختیار دشمنان است که به این طریق اقدام به سرقت اطلاعات شخصی افراد می کند.
 

وی با بیان اینکه فضای فیس بوک بهترین ابزار جاسوسی دشمنان و سارقان اینترنتی است از مردم خواست از عضویت در فضای فیس بوک به صورت جدی خودداری کنند.
 

وی با تاکید بر این که افراد بدون کسب اطمینان کافی، اطلاعات شخصی خود را در اختیار دشمنان قرار ندهند، اظهار داشت: فضاهای این چنینی شاید در ظاهر حس کنجکاوی جوانان را بر انگیزد ولی در باطن برای به دست آوردن اطلاعات شخصی افراد به عنوان یک ابزار خطرناک در دست دشمنان راه اندازی شده است.
 

رئیس پلس فتا در استان، راه اندازی فیشینگ یا وب سایت جعلی به ویژه برای بانک ها که مشابه درگاه بانکی تهیه شده را از مهمترین ابزارهای دشمنان برای کسب اطلاعات شخصی افراد دانست و متذکر شد: در هنگام ورود به این گونه درگاه ها مردم باید از واقعی بودن آن مطمئن شوند و در صورت عدم شناخت، مقایسه ای بین درگاه واقعی و جعلی داشته باشند.
 

وی به مردم توصیه کرد از به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی خود در اینترنت پرهیز کنند و در محیط مجازی هرگز با افراد غریبه ارتباط برقرار نکنند.
 

وی از ایجاد امنیت در فضای مجازی به عنوان مهمترین ماموریت پلیس فتا یاد کرد و گفت: با توجه به اینکه ایجاد احساس امنیت برای مردم از اهمیت ویژه ای برای پلیس فتا برخوردار است از مردم تقاضا کرد همکاری لازم را با پلیس فتا داشته و موارد مشکوک را اطلاع دهند.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 158507

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha