به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر یدالله قائمپناه گفت: این جشنواره در ذات خود نوعی پاسخ به نیازهای انباشته شده شاعران طی سه دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی محسوب میشود و تاکنون به موفقیتهای خوبی دست پیدا کرده است.
وی با تاکید بر این که ارزیابی میزان موفقیت یا عدم موفقیت یک جریان فرهنگی امری نسبی است، متذکر شد: اگر بخواهیم جشنواره شعر فجر را از نظرگاه برآورده کردن انتظارات به حق جامعه فرهنگی بررسی کنیم، خواهیم دید که این جشنواره هنوز نتوانسته تمام خواستهها را محقق کند.
قائمپناه موفقیت نهایی جشنواره شعر فجر را ماندگاری نتایج داوری آن در تاریخ ادبیات کشور دانست و افزود: متاسفانه شعر امروز ما درگیر فرمزدگی شده است و این به عنوان یک آسیب فرهنگی بزرگ در ادبیات کشور تلقی میشود.
بنا به گزارش ستاد اطلاعرسانی پنجمین جشنواره بینالمللی شعر فجر ، وی اضافه کرد: طیف گستردهای از شاعران امروز به جای توجه به متن، به حواشی شعر میپردازند و این سرمایه و توان ملی را اتلاف میکنند.
به گفته این شاعر یکی از عمدهترین نقاط درخشان جشنواره شعر فجر، فعالسازی بخش بینالملل آن بوده است؛ اما هنوز در این زمینه با مشکل مواجه هستیم.
قائمپناه در پایان از مسئولان اجرایی و هیات داوران جشنواره شعر فجر خواست که به دنبال فرهنگسازی و انتقال داشتههای ادبی مفید به خارج از مرزهای کشور باشند و در این زمینه برنامهریزی کنند.
پایان پیام/
نظر شما