به گزارش خبرنگار شبستان، کوروش پرند در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه اکثر آموزش ها تقاضامحور است، اظهار کرد: 95 درصد آموزش های فنی و حرفه ای منجر به اشتغال شده است. البته باید تعدادی از آموزش ها هم عمومی باشد و از مهدکودک ها شروع شود چرا که اگر بخواهیم در بحث مهارت انقلاب برپا کنیم باید کار پایه ای را از کودکان چهار سال به بالا شروع کنیم.
وی با اشاره به طرح دوره های مساله محور خاطرنشان کرد: رویکرد ما آموزش پژوهش محور برای جوانان و نوجوانان است و اکنون برنامه ریزی بر روی طراحی الگوهای جدید آموزشی برای کودکان چهار سال به بالا را در دستور کار دارد.
پرند با اشاره به اینکه باید بر روی کودکان و جوانان و نوجوانان سرمایه گذاری کرد خاطرنشان کرد: ما با شروع آموزش پروژه محور هنر خلاقیت و کار تیمی را آموزش می دهیم که به طور آزمایشگاهی این آموزش در کرمانشاه موفق آمیز بوده است.
وی اشاره به منویات رهبری درخصوص سیاست های کلی اشتغال، گفت: در ماه مبارک رمضان حدود 200 روحانی به همراه 40 مشاور آموزش های لازم را در حوزه کارآفرینی و مهارت های فنی و حرفه ای دیده اند که این روحانیون به ترویج فرهنگ تولید ملی و کارآفرینی در این ایام به مردم پرداختند.
به گفته وی بیش از یک هزار استاندارد آموزشی در سازمان تامین اجتماعی طراحی و تقویت شده است.
پرند با بیان اینکه واحدهای سیار در پارک ها و مراکز تفریحی برای آموزش های کوتاه مدت دایر می کنیم، تصریح کرد: سازمان فنی و حرفه ای با همکاری بهزیستی و بسیج سازندگی آموزش های کوتاه مدت را با روشهای جدید ارایه می دهد.
وی با اشاره به اهداف سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در تفاهم نامه همکاری با سازمان بسیج سازندگی، گفت: تحقق رهنمودهای رهبری مبنی بر بکارگیری جوانان، اقشار و متخصصین داوطلب بسیجی در امر سازندگی کشور، گسترش دانش، مهارت و ارتقای توانمندی سرمایه های انسانی به ویژه در روستاها و مناطق محروم و مرزی از طریق آموزش، به کارگیری مهارت در بخش های صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و کمک به جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها به واسطه ایجاد شغل از اهداف این تفاهم نامه است.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همکاری در صدور مجوز تاسیس آموزشگاههای آزاد در قالب تشکیل تعاونی های آموزشی بسیجیان به خصوص در مناطق روستایی، واگذاری مدیریت بخشی از فعالیت های آموزشی به آموزشگاه ها، ارایه آموزشهای فنی و حرفه ای به آحاد مردم به ویژه بسیجیان، اعطای گواهینامه مهارت به بسیجیان شرکت کننده، تدوین استانداردهای جدید موردنیاز بخشهای روستایی، تهیه گزارش عملکرد و پیشرفت آموزش در ادارات کل، استفاده از مربیان واجدشرایط معرفی شده از سوی بسیج و در اختیار قراردادن وسایل آموزشی و کمک آموزشی و نرم افزارهای لازم به خصوص در مناطق روستایی را از تعهدات سازمان فنی و حرفه ای دانست.
نشست تفاهم نامه همکاری سازمان فنی و حرفه ای کشور و سازمان بسیج سازندگی امروز 16 مرداد در ساختمان سازمان فنی و حرفه ای کشور برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما