رشد 30 درصدی بودجه سرمایه ای وزارت علوم

دکتر علی اکبر متکان پیرامون ردیف های بودجه ی وزارت علوم در سال 1390 گفت: بدون در نظر گرفتن طرح هدفمندکردن یارانه ها، بودجه سرمایه ای وزارت علوم 30 درصد رشد داشته است.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر علی اکبر متکان، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز در نشست خبری به تشریح برنامه های وزارت علوم به مناسبت سی و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: حضور در مرقد امام راحل و تجدید میثاق با آرمان های امام راحل، تجلیل از کارکنان و مدیران وزارت علوم، برگزاری نشست های تخصصی بررسی انقلاب اسلامی باحضور هیئت علمی دانشگاه ها، ملاقات های عمومی مسئولین وزارت علوم در دانشگاه ها و نیز تجلیل از خانواده ی شهدای دانشگاهی و وزارت علوم ازجمله برنامه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

 

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، پیرامون ردیف های بودجه سال 1390 این وزارتخانه، اظهارکرد: بودجه سرمایه ای وزارت علوم در سال 1390 سی درصد رشد داشته است، البته این امر در شرایط عادی و بدون درنظر گرفتن طرح هدفمند کردن یارانه ها است.

 

دکتر متکان افزود: امسال در زمینه ی سازماندهی شبکه زنان و حمایت از زنان و خانواده، حمایت از شرکت ها و موسسات دانش تبیان و نیز مرکز جذب اعضای هیئت علمی، شاهد ردیف های جدید بودجه هستیم.

 

وی بااشاره به طرح هدفمندکردن یارانه، گفت: از حدود 7 ماه گذشته در معاونت اداری مالی وزارت علوم، ستادی باهدف برآورد مصرف انرژی در دانشگاه ها تشکیل شده است که در مرحله ی نخست ارزیابی های این ستاد مشخص شد که بیش از هدفمندکردن یارانه ها 4/1 درصد از کل هزینه دانشگاه ها صرف تامین انرژی بود که با آغاز طرح هدفمندی یارانه ها این میزان به 9 درصد افزایش یافته است.

 

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص اقدامات انجام شده برای بهینه سازی اصلاح الگوی مصرف یادآورشد: اجرای طرح دورکاری، طراحی معماری ساختمان ها به نحوی که از اتلاف انرژی جلوگیری شود، استفاده از کلیدهای هوشمند برق، حذف روشنایی و انرژی گرمایی غیرضروری، اصلاحات اساسی در تاسیسات و موتورخانه ها و نیز تعویض لامپ های پرمصرف ازجمله اقدامات انجام شده است.

 

دکتر متکان با تاکید بر اهمیت طرح دورکاری، لزوم اجرای صحیح آن و تاثیر چشمگیر این طرح در کاهش هزینه های اداری، تصریح کرد: این طرح برای کارکنانی که دارای بیماری خاص، مادرانی که کودک خردسال دارند و تمامی کارمندانی که وظایفشان به گونه ای است که نیازی به حضور فیزیکی آنها در محل کار نیست، قابل اجراست.

 

وی بااشاره به تاکید فراوان دین مبین اسلام مبنی بر اهمیت خانواده و تکریم آن،، گفت: نخستین و مهمترین پیامد طرح دورکاری، تکریم کانون خانواده است، چراکه از این طریق کارکنانی که به دلیل مشکلات جسمی یا بیماری های خاص قادر به حضور در محل کار نیستند، تسهیلاتی قائل می شویم.

 

وی افزود: این طرح شامل همه حوزه هایی است که مسئول مربوطه به صورت مستقیم با ارباب رجوع ارتباط ندارد و هم اکنون بین 20 تا 30 درصد از پست های وزارت علوم قابلیت اجرای طرح دورکاری را ندارند.

 

دکتر متکان تصریح کرد: کارمندان مشمول این طرح از طریق یک کمیته و توسط مدیر بخش مربوطه مورد ارزیابی قرار می گیرد.

 

شایان ذکر است، نشست خبری دکتر متکان، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز 10 بهمن در محل ساختمان مرکزی وزارت علوم برگزار شد.

 

پایان پیام/

 


 

کد خبر 16093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha