هنر را به ابزاری برای ترویج فرهنگ اسلامی تبدیل کنیم

معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان، با تأکید بر ضرورت اشاعه فرهنگ دینی در جامعه، گفت: هنر باید ابزاری برای ترویج فرهنگی اسلامی و انقلابی باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، علی چراغیان، معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان، امروز (11 بهمن) در مراسم افتتاحیه ساختمان حوزه هنری لرستان، گفت: اشاعه فرهنگ اسلامی و انقلاب باید در رأس همه امور قرار گیرد.


وی با بیان اینکه ایران اسلامی در زمینه هنر دارای سرمایه های فراوانی است، افزود: باید از نقاط قوت و ظرفیت هنری حمایت کنیم چرا که جریان تاریخ آن را ثابت کرده است و باید از این نقطه قوت برای ترویج اسلام و انقلاب استفاده کرد.


معاون سیاسی، امنیتی استانداری لرستان اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران با الهام از آموزه های اسلام عزیز و اهل بیت (ع) شکل گرفته است و تحول بزرگی در کشور، منطقه و جهان ایجاد کرده که این تحول همچنان استمرار دارد و امیدواریم به حکومت امام عصر(عج) متصل شود.

وی، نزدیک کردن انسان ها و نظام های سیاسی فاصله گرفته از خدا به آموزه های وحی و پیاده سازی دستورات اسلامی را از اهداف انقلاب اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: توان انقلاب اسلامی در بعد نرم خلاصه می شود و انقلاب اسلامی از حق، عدالت، عقل و فطرت انسان تأسی می گیرد.

چراغیان بیان داشت: منشأ انقلاب از سرزمین کهن ایران بوده است و برای هدایت جامعه براساس محکم ترین کتاب الهی یعنی قرآن باید از تمام ابزارها، استعدادها و توانمندی ها استفاده کنیم.

وی بیان داشت: هنر ظرفیت، ویژگی و استعداد درون انسان هاست که می شود آن ارزش های متعالی و اساسی را در آن ریخت و استفاده کرد.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری لرستان افزود: ایران اسلامی در زمینه هنر دارای سرمایه های فراوانی است و بر این اساس باید از نقطه قوت و ظرفیت حمایت کرد چرا که جریان تاریخ آن را ثابت کرده است و باید از این نقطه قوت برای ترویج اسلام و انقلاب استفاده کرد.

چراغیان با بیان اینکه باید جهت دهی استعدادها و ظرفیت های جوانان، آموزشی و تقویت امکانات در کنار هم باشد، متذکر شد: برای نتیجه مطلوب و مناسب باید از همه ظرفیت ها برای تقویت منابع دینی، فرهنگی و ملی استفاده کنیم.

 

شیرزاد نعمتی نیا، رئیس حوزه هنری لرستان نیز گفت: ساختمان حوزه هنری لرستان به همت مسئولان استان و حوزه هنری کشور احداث شده است.

وی با بیان اینکه کلنگ این ساختمان در سال 83 زده شد و عملیات اجرایی آن از سال 84 آغاز شده است، افزود: برای احداث ساختمان مذکور مبلغ یک میلیارد و 600میلیون تومان از محل اعتبارات استانی و صندوق هنری مرکز هزینه شده که از این مبلغ 13میلیارد و 500میلیون ریال استانی و مابقی از حوزه هنری مرکز تأمین شده است.

نعمتی نیا بیان داشت: این ساختمان با زیر بنای دو هزار و 78 مترمربع دارای کلاس های آموزشی رشته های هنری، نگارخانه، سالن اجتماعات و سایر واحد ها اعم از موسیقی، تجسمی، ادبیات، ادبیات پایداری و مقامت و صوتی تصویری است.

وی، با اشاره به فضاسازی متناسب با فعالیت های حوزه هنری لرستان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 400 هنرمند با حوزه هنری استان برای برگزاری همایش ها، نشست ها و جشنواره ها و تولید اثر همکاری دارند.

 

پایان پیام/

کد خبر 16294

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha