اتاق فکر اولیاء راه اندازی شود

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش، خواستار راه اندازی اتاق فکر او لیا با عناوین شورای مشورتی زنان، شورای مشورتی مدرسین خانواده و مشاورین خانواده شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، فرشته حشمتیان، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‎های مردمی و خانواده، ظهر امروز( 4 شهریور) در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی کوتاه مدت رؤسای گروه انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش سراسر کشور در مشهد، اظهار کرد: ایجاد اتاق فکر اولیاء است که آنان را وارد مقوله تربیت دانش‌آموزان می‌کند.


رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی و خانواده با اشاره به طرح ملی آموزش خانواده، گفت: راه‌اندازی اتاق‌های فکر با مشارکت خانواده‌ها از برگزاری همایش و سخنرانی در حوزه تعلیم و تربیت مؤثرتر است.
 

وی خواستار ایجاد اتاق‌های فکر با عناوین شورای مشورتی زنان، شورای مشورتی مدرسان خانواده و مشاوران خانواده شد و اظهار کرد: این سه حلقه مهم باید مؤثر در تعلیم و تربیت باشند نه فرمایشی و بدون بازخورد.


رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی و خانواده افزود: ریشه تربیت اجتماعی در تربیت زنان نهفته است و انجمن‌ها می‌توانند با حمایت از منابع اطلاعاتی زنان آنان را در این راه یاری دهند.


وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 20 میلیون اولیا دانش آموز در سراسر کشور وجود دارد فرصت مناسبی برای بازنگری در حوزه انجمن اولیا و مربیان است، تصریح کرد: در حال حاضر زمینه خوبی برای خروج نگاه سنتی به فعالیت های انجمن اولیا است چرا که انجمن اولیا و مربیان باید به سمت دو محور آموزش و پرورش هدایت شود.


حشمتیان با بیان اینکه ایران، امروز ظرفیت مطلوبی در تمام زمینه‌ها در منطقه دارد و برای حفظ این ظرفیت و جایگاه رشد جمعیت یک ضرورت است، بیان داشت: آموزش و پرورش در حوزه تعلیم و تربیت و برنامه‌ریزی به دنبال تحقق سند چشم‌انداز 1404 کشور است.


حشمتیان خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش امسال شرایط خاصی دارد چرا که در سال‌های گذشته با بهره‌مندی از نظر کارشناسان به دنبال تهیه سند بنیادین تحول بوده چرا که در سال تحصیلی آتی باید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از تئوری خارج و به اجرا برسد.


معاون وزیر آموزش و پرورش به بخش هایی از مفاد سند تحول آموزش و پروش اشاره کرد و افزود: تقویت بنیان خانواده با افزایش توانایی‌های هر خانواده در ایفای نقش در تعلیم و تربیت با توجه به مقتضیات جامعه اسلامی از مهم‌ترین مباحث سند تحول بنیادین است.


وی ایجاد زیرساخت‌های زنان و خانواده و رسیدن به وضعیت مطلوب در این زمینه را از مهم ترین اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش دانست و گفت: نتیجه خانواده مستحکم، اجتماع متعالی است که تربیت فردی است خانواده‌های مستحکم را شکل می‌دهد.


پایان پیام/

کد خبر 165396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha