وقتی برنده و بازنده مدال می گیرند/هدیه ویتنامی ها به ایران!

رسیدن آسان و بدون دغدغه ووشوکاران ایرانی در مسابقات قهرمانی آسیا به مدال نشان می‌دهد که این رقابت‌ها از لحاظ سطح فنی، در پایین ترین کیفیت برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، هشتمین دوره از مسابقات ووشوی قهرمانی بزرگسالان آسیا در حالی به میزبانی ویتنام طی روز‌های گذشته برگزار شد که در پایان تیم ملی ووشوی ایران با کسب 6 مدال طلا، 4 نقره و 3 برنز به عنوان نایب قهرمانی آسیا دست یافت. در این رقابت‌ها نزدیک به 300 ورزشکار از 22 کشور آسیایی در شهر هوشیمینه ویتنام حضور داشتند.
هرچند که تیم ملی ایران با کسب 13 مدال طلا، نقره و برنز توانست پس از کشور چین در جایگاه دوم قرار بگیرد، اما مدال‌های کسب شده چندان دل‌چسب نبود. حتی شنیده شده در برخی از اوزان 3 نفر حضور داشتند و به همین دلیل سهم مدال ووشوکاران ایرانی به این اندازه زیاد است. البته ووشوکاران از لحاظ کسب مدال هیچ دل مشغولی نداشتند به این دلیل که مسئولان برگزاری مسابقات در پایان رقابت‌ها یک مدال به عنوان هدیه برای همه آنها کنار گذاشته بودند. تیم ملی ووشوی ایران در سال‌های 2000 تا 2006  4 مدال و در  2008 (2 مدال طلا) و در مجموع این چند سال 6 مدال کسب کرده و کسب 6 مدال طلا در پنجمین حضور تیم ملی ایران در مسابقات قهرمانی آسیا تقریبا غیر قابل قبول است. با این حساب پایین بودن سطح فنی مسابقات کاملا مشخص است.
به عنوان مثال حمیدرضا قلی پور ووشوکار وزن 85- کیلوگرم که مدال‌های درخشانی را در طول این چند سال کسب کرده است در نخستین دیدار خود استراحت داشت. وی در دور دوم به مصاف نماینده چین رفت و در راند سوم با اختلاف یک امتیاز مغلوب حریف خود شد. قلی پور در دور سوم به مصاف ووشوکار تیم ملی قزاقستان رفت و با شکست حریف خود مدال نقره وزن 85- کیلوگرم را کسب کرد.
البته نگارنده به هیچ عنوان تمایل ندارد تا کسب مدال طلای ووشوکاران ایرانی را زیر سئوال ببرد، اما رسیدن آسان و بدون دغدغه ووشوکاران ایرانی در مسابقات قهرمانی آسیا به مدال نشان می‌دهد که رقابت‌ها از لحاظ سطح فنی در پایین ترین کیفیت برگزار شده است. محسن محمد سیفی دیگر ووشوکار نامدار تیم ملی ایران است که افتخارات فراوانی را در کارنامه خود دارد. وی در این رقابت‌ها در دور اول حریف کره‌جنوبی خود را ناک اوت کرد و به دور بعدی مسابقات آسیایی راه یافت. سیفی در مبارزه فینال نماینده ویتنام را شکست داد و چهارمین مدال طلای ووشوی ایران را به همین راحتی کسب کرد.
در بخش بانوان نیز صدیقه دریایی در اولین مبارزه خود درهوشی‌مینه موفق شد طی 2 راند پیاپی نماینده هند را شکست دهد. دریایی در دومین مبارزه خود در2 راند متوالی نماینده ویتنام را مغلوب کرد و مدال طلای هشتمین دوره از مسابقات قهرمانی آسیا را در بخش بانوان کسب کرد.
جالب‌ترین نکته اینکه سجاد عباسی ووشوکار وزن 70- کیلوگرم تنها با دو مبارزه مدال طلای این مسابقات را کسب کرد. وی در دور اول مقابل نمانیده قزاقستان به برتری دست یافت و راهی فینال شد. عباسی در فینال وزن 70- کیلوگرم مقابل نماینده کره جنوبی طی 2 راند پیاپی پیروز شد و پنجمین نشان طلای تیم ملی ووشوی ایران را به ارمغان آورد. عباسی در دور اول با قرعه استراحت روبرو شده بود.
امیر فضلی دیگر ووشوکار ایرانی بود که با 2 مبارزه مقابل سانداکاران قزاقستانی و چینی توانست راحت‌تر از دیگر ملی پوشان مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا را از آن خود کند.

در بخش تالو فر‌م‌های مختلفی وجود دارد و به همین دلیل در برخی از فرم‌ها تعداد نفرات به قدری کم است که تالو کارن از زمان آغاز مسابقات حداقل مدال برنز را از آن خود می‌دانند و تنها برای اینکه مدال طلا را از آن کسب کنند در حضور رقیبان خود تلاش می‌کنند.
پایان پیام/

کد خبر 166511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha