اعلام آمادگی پزشکان حج 25 کشور برای شرکت در همایش پزشکی

دود 25 کشور آمادگی خود را برای حضور در نخستین همایش بین‌المللی پزشکی حج و زیارت اعلام کرده اند. تمام کشورهای عضو کنفرانس کشورهای اسلامی و کشورهای غیر اسلامی که تشکل حج منظمی دارند در این همایش شرکت می کنند.


 

 

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام مظعم رهبری، دکتر امین رضا طباطبائی دبیر اجرائی نخستین همایش بین‌المللی پزشکی حج و زیارت گفت: در بخش بین‌الملل کشورهای اسلامی نیز پزشکان حج حدود 25 کشور آمادگی خود را برای حضور اعلام کرده‌اند.

وی افزود: تمام کشورهای عضو کنفرانس کشورهای اسلامی و کشورهای غیر اسلامی که تشکل حج منظمی دارند مانند چین، روسیه، استرالیا و انگلیس هستند در این همایش شرکت خواهند کرد.

دکتر طباطبائی درخصوص برگزاری چنین همایش‌ها و کنگره‌هایی در حوزه پزشکی حج و تاثیری که می‌تواند در بهبود شرایط پزشکی حجاج داشته باشد. وی یادآور شد: حج یک اتفاق یک جانبه نیست که تنها زائران یک کشور از آن متاثر باشند بلکه از آنجایی که زائران کشورهای مختلف در یک برهه زمانی در حج حاضر می‌شوند از این رو سلامت تمام زائران به طور مستقیم با یکدیگر در ارتباط است و نمی‌توان زائران را از یکدیگر جدا کرد.

دبیر اجرائی نخستین همایش بین‌المللی پزشکی حج و زیارت افزود: ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی حجاج و زائران اماکن متبرکه، استفاده از دانش و تجربیات اندیشمندان حوزه سلامت و نیز تبادل نظر علمی با اندیشمندان کشورهای اسلامی در این زمینه از جمله اهداف برگزاری نخستین همایش بین‌المللی پزشکی حج و زیارت کشورهای اسلامی ‌است.


وی‌گفت: با توجه به انتشار فراخوان این کنگره طی چند ماه گذشته، تاکنون 3 هزار و 400 نفر برای شرکت در این کنگره ثبت نام کرده‌اند. بیش از 190 مقاله به سایت همایش و دبیرخانه ارسال شد که پس از انجام داوری‌، در بخش پزشکی حدود 80 مقاله و در بخش پرستاری 60 مقاله پذیرفته شد که به صورت سخنرانی و پوستر ارائه خواهد شد. طباطبائی افزود: این کنگره در سه بخش، ارائه مقاله، پنل‌های علمی و کارگاه آموزشی برای پزشکان و پرستاران برگزار خواهد شد.

به گفته طباطبایی، وی همچنین گفت: اگر زائری دچار بیماری خاصی شود در این برهه زمانی کوتاه به سایرین منتقل خواهد کرد از این رو باید بر لزوم توجه به پزشکی حج تاکید داشت. طباطبائی افزود: تجربیات پزشکی کشورهای مختلف در این خصوص می‌تواند به سایر کشورهای حاضر در حج کمک کند. معاون آموزش و پژوهش مرکز پزشکی حج و زیارت با تاکید بر اینکه یکی از اهداف کنگره رسیدن به پروتکل‌های مشخص در خصوص پزشکی حج است گفت: متولی برگزاری حج، کشور عربستان است و ما قصد نداریم در این کنگره وارد بحث‌های سیاست‌گذاری سلامت بشویم چرا که این مهم در حوزه تصمیمات کشور میزبان و برگزار کننده حج قرار می‌گیرد. ولی امید است بتوانیم به یک تفاهم‌نامه جمعی دراین خصوص دست یابیم.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 167435

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha