یادواره شهدا، حضور در کلاس درس نبرد حق علیه باطل است

معاون امور ایثارگران وزارت جهادکشاورزی گفت: یادواره شهدا نشستن در کلاس درس این بزرگواران و آشنایی و آگاهی از مجاهدات‌های انجام شده در جبهه‌های حق علیه باطل است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، فتح‌الله نادعلی، معاون امور ایثارگران وزارت جهادکشاورزی، امروز ( 12 شهریور) در چهارمین یادواره شهدای سازمان جهادکشاورزی کردستان، گفت: فضای یادواره شهدا فضایی آکنده از حضور شهداست چراکه ما معتقدیم شهیدان زنده‌اند پس در این محفل ما نیز حضور دارند.


وی تصریح کرد: یادواره شهدا نشستن در کلاس درس این بزرگواران و آشنایی و آگاهی از مجاهدت‌های انجام شده در جبهه‌های حق علیه باطل است.


وی بیان داشت: اگر در زمان کنونی به وقایع زمان جنگ توجه کنیم به غفلت واقع شدن ارکان اساسی موفقیت کشورمان در هشت سال دفاع مقدس پی خواهیم برد.


معاون امور ایثارگران وزارت جهادکشاورزی بیان داشت: وقایع و حقیقت‌های زمان جنگ به درستی برای نسلی که جنگ را از طریق کتاب‌، فیلم و یا زبان این دوران را شناختند، بازگو نشده است.


وی عنوان کرد: فیلم‌سازان کشورمان باید دقت بیشتری در ساخت فیلم‌های مربوط به دفاع مقدس داشته باشند.


معاون امورایثارگران وزارت جهادکشاورزی بیان داشت: عراق با کمک بیش از 20 کشور دنیا که امکانات و تجهیزات جنگی را برای این رژیم فراهم کرد، به ایران حمله کرد.


نادعلی عنوان کرد: رژیم بعثی اوج بداخلاقی جنگی را در مقابل کشورما به نمایش گذاشت و ما در مقابل این بد اخلاقی هم پیروز شدیم و پیروزی در نبرد اخلاقی علیه دشمن هم یکی از موارد مظلومیت به فراموشی سپرده شده در کشور ماست.


به گفته وی، تدبر یکی دیگر از واژه‌های مغفول و مظلوم دیگری در ارتباط با جنگ در ایران اسلامی است.


معاون امورایثارگران وزارت جهادکشاورزی عنوان کرد: بعد از جنگ حرکت‌ها و اقداماتی برای تعریف واژه تدبر در کشورما صورت نگرفته است.


نادعلی بیان داشت: نسل امروز باید بدانند که اوج علم و اطلاعات در خدمت نیروهای کشور ما بود که توانست در مقابل استکبار جهانی به پیروزی برسد.


وی یکی دیگر از علت‌های مهم پیروزی در جنگ هشت سال دفاع مقدس را تغییر قاعده جنگ کلاسیک ذکر کرد و افزود: اگر ایران اسلامی با قاعده جنگ کلاسیک به دشمن حمله می‌کرد بدون شک پیروز میدان نمی‌شد.


وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هم کشورما باید با تغییر قاعده پیشرفت، استفاده و انتخاب میان‌برها برای رسیدن به توسعه بیشتر با درنظرگرفتن تمامی ظرفیت‌ها گام بردارد.


پایان پیام/

کد خبر 168251

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha