به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید خلف موسوی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، در دیدار با مدیران شرکت های فنی و مهندسی استان بر ضرورت حضور پر رنگ این شرکت ها در استان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران به دلیل برخورداری از یکهزار و 450 کیلومتر مرز مشترک و 14 گذرگاه رسمی با عراق، توانسته بهطور چشمگیری در طول سالهای متمادی از ظرفیت تجاری موجود در جوار خود بهرهبرداری کند؛ هر چند که هنوز فاصله بسیاری با نقطه مطلوب دارد.
وی با بیان اینکه ورود به بازار عراق برای شرکت ها و تجار خوزستانی مزیتهای مختلفی به همراه دارد که از آن جمله میتوان به داشتن مرز مشترک و بهتبع آن، هزینه پایین حملونقل اشاره کرد، افزود: با وجود رقبای ایران برای کسب سهم بیشتری از بازار عراق، باید بهدنبال روشهای مناسبی بود که بتوان سرمایهگذاران و تجار کشور را برای ورود به بازار این کشور ترغیب و تشویق کرد.
موسوی، تصریح کرد: متأسفانه پیمانکاران و شرکت های فنی و مهندسی استان در اجرای پروژه های عمرانی کشور عراق حضور فعالی ندارند و با توجه به ظرفیتهای بالقوه بسیار در کشور عراق، این شرکت ها باید ضمن مستحکمتر کردن پایه های خود در بهدست آوردن سهم بیشتر از بازارهای خارجی تلاش کنند.
وی با اشاره به فرصت های تجاری و زمینه های فرهنگی و تاریخی مشترک با عراق بر ضرورت تقویت تولید داخلی، بالابردن کیفیت محصولات و رسیدن به مزیت های رقابتی در بازارهای بین المللی تأکید کرد و کشور عراق را بهدلیل برخورداری از زیرساختهای قابل قبول و مورد نیاز تجارت، در سالهای اخیر به عنوان نخستین و مهمترین شریک تجاری ایران دانست.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، خاطر نشان کرد: شرکت های فنی و مهندسی ما با توجه به ظرفیتهای بالقوه بسیار این کشور، باید هرچه بیشتر در مستحکمتر کردن و بهدست آوردن سهم بیشتری از بازار کشور عراق تلاش کنند.
وی نیاز مبرم بازار عراق به کالاهای مصرفی را فرصت ارزشمندی برای کشورهای همجوار و یکهتازی آنان در این بازار دانست و ادامه داد: سیاستهای مشتریمداری در کنار رعایت استاندارد برای ارائه خدمات فنی و مهندسی به منظور اجرای پروژه های عمرانی کشور عراق، میتواند زمینه پررنگ شدن نام ایران را در بازار مذکور فراهم کند.
پایان پیام/
نظر شما