نقاشی آداب و رسوم محلی، ابزار مناسب برای انتقال فرهنگ به کودکان است

مربی مسئول مرکزکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دهگلان، نقاشی آداب و رسوم محلی مناسب ترین ابزار در انتقال فرهنگ به کودکان ونوجوانان دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ثریا محمدی، مربی مسئول مرکز دهگلان، امروز (16شهریور)در دومین دوره از مسابقات نقاشی خانوادگی با موضوع آداب و رسوم محل زندگی در مرکز فرهنگی هنری دهگلان که با حضور اعضا و خانواده های آنها برگزار شد، گفت: این مسابقه با هدف ایجاد تعامل و همکاری اعضا خانواده با هم و ایجاد یک روز به یاد ماندنی در خاطره ها همراه با اعضای خانواده در مرکز برگزار شد.


وی افزود: هدف از اجرای این مسابقه این بود که اعضا خانواده یک روز را بدون دغدغه های روزمره در کنار هم به نقاشی کشیدن مشغول شده و موضوعی را به تصویر بکشند که با پیشرفت تکنولوژی روزبه روز به دست فراموشی سپرده می شود.

 

مربی مسئول مرکزکانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان شهرستان دهگلان اظهار داشت: نقاشی کردن آداب و رسوم محلی مناسب ترین ابزار در انتقال فرهنگ به کودکان ونوجوانان است.

 

محمدی تصریح کرد: نقاشی کردن به عنوان یکی از فعالیت های است که در برنامه های کانون تعریف شده و اهمیت آن بدان جهت که می تواند پیام های اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی را به ساده ترین و موثر ترین وجه به کودک ونوجوان انتقال دهد.

 

این مقام مسئول افزود: توجه به حفظ این میراث به عنوان یک ابزار فرهنگی که در خود گستره عظیمی از اخلاق، ادب، فرهنگ و هنر را بهمراه دارد می تواند در بهتر شکوفا کردن کودکان ونوجوانان مفید واقع شد.


وی خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فضایی امن برای رشد و پرورش استعدادهای بچه‌ها است و خانواده‌ها فرزندانشان را با اعتماد کامل به کانون می‌آورند و کانون هم بستر مناسبی را برای شکوفا سازی آنان است.


پایان پیام/

کد خبر 169881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha