به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، اسدالله جامی، مدیرکل فرهنگی اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در مراسم افتتاح رسمی این بنیاد، گفت: پهلوان سراها با تاسی از سنت های اصیل به جا مانده از ایرانیان حول محور زورخانه ها و به منظور کمک به پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی شکل می گیرد.
وی افزود: این بنیاد از 5 بخش شادی خانه، سقاخانه، مرام خانه، آشتی خانه و زورخانه تشکیل شده است.
جامی تصریح کرد: در شادی خانه ها، افراد خیر و پهلوانان زورخانه ها که در مرام و مردانگی به نام هستند، برای ایتام، کودکان بدسرپرست و کودکان خیابانی برنامه های فرهنگی اجرا می کنند.
وی ادامه داد: ارائه خدمات و کمک های مالی به اقشار بی بضاعت و آسیب دیدگان اجتماعی نیز از فعالیت های بخش سقاخانه پهلوان سراهاست.
جامی گفت: آموزش ادب و اصول معرفتی و اخلاقی در مرام خانه ها و حل و فصل مشکلات مردم محلات در آشتی خانه های پهلوان سراها نیز دیده شده است.
وی افزود: در بخش زورخانه ها نیز افراد به ویژه کودکان و نوجوانان با ورزش زورخانه ای، بی پیرایگی و اصالت را می آموزند.
جامی با تاکید بر اینکه پهلوان سراها به هیچ نهاد و دستگاه اجرایی وابسته نیستند، گفت: این نهاد برخاسته از دل مردم است تا با استفاده از پتانسیل های موجود در هر شهر و استان برای پیشگیری و کاستن از آسیب های اجتماعی گام بردارند.
وی با بیان اینکه پنجمین پهلوان سرای کشور در گرگان افتتاح می شود، افزود: پهلوان سراها به تدریج در همه استان های کشور راه اندازی می شوند.
حسین شعبانی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گلستان نیز در این باره گفت: پهلوان سرای گرگان در محل زورخانه پوریای ولی تشکیل شده است.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دادگستری کل استان گلستان، وی افزود: این بنیاد به صورت کاملا خصوصی و توسط هیئت امنای 17 نفره به سرپرستی آقای سوخته سرایی تشکیل شده است.
شعبانی با اشاره به جایگاه زورخانه ها و فرهنگ پهلوان از گذشته تا کنون در فرهنگ مردم ما، گفت: این بنیاد فرصت پتانسیل خوبی برای کمک به پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی در گرگان خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما