مردمی بودن از شاخصه های انقلاب اسلامی ایران است

مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری سید احمد خمینی (ره) مسجد چهارده معصوم(ع) چالوس با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم در پیروز ی انقلاب، مردمی بودن را از شاخصه های انقلاب اسلامی ایران دانست.

حسین صادقی، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری سید احمد خمینی (ره) مسجد چهارده معصوم(ع) چالوس، امروز (14 بهمن) به خبرنگار شبستان گفت: دهه فجر،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزش های اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ایران محسوب می شود که گذشته را از آینده جدا ساخته است.

 

وی افزود: اسلام در دهه فجر، تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه ای تعیین کننده و بی مانند بشمارمی رود زیرا تا قبل از انقلاب اسلامی،‌ در ایران نظام اسلامی وجودنداشت و رابطه پادشاهان با مردم رابطه ی «غالب و مغلوب» و« سلطان و رعیت » بود و پادشاهان احساس می‌کردند که فاتحینی هستند که بر مردم غلبه یافته اند و حضرت امام (ره) این سلسله معیوب را قطع کردند و نقطه عطفی در تاریخ ایران بوجودآوردند و شمشیر اسلام مردم را علیه دشمنان اسلام،‌ مردم و استعمارگران به کار گرفتند.

 

صادقی اضافه کرد: دهه انقلاب از رشحات اسلام و آئینه ای است که خورشید اسلام در او درخشید و به همین خاطر این دهه باید با عظمت هرچه تمام تر برگزار شود.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری سید احمد خمینی (ره) مسجد چهارده معصوم(ع) چالوس اظهار کرد: ولی امر مسلمین دهه فجر و 22 بهمن را بزرگ ترین خاطره ملت ایران پس از ورود اسلام به ایران دانستند و با تأکید بر لزوم بزرگداشت این خاطره مهم فرمودند که دشمنان ما با یاد انقلاب و خاطره‌دوران پیروزی نیز خصومت دارند و آنها همواره سعی کرده اند به انقلاب خدشه وارد کنند و سیمای منور امام را مخدوش سازند.

 

وی ادامه داد: بنابر گفته ولی امر مسلمین، دشمنان اسلام و انقلاب را رویاروی خود می بینند بنابراین از بدگوئی نسبت به انقلاب، نظام اسلامی و کشور باز نخواهند ایستاد.

 

صادقی بیان کرد: رهبر انقلاب اسلامی 22 بهمن را عید حقیقی برای ملت ایران خواندند و فرمودند که این روز مبارک در طراز اعیاد فطر، قربان، غدیر و نوروز است که ملت در آن از یک دوران سخت محرومیت از طعام مادی و معنوی خارج شد، اسماعیل های خود را قربانی کرد و نعمت ولایت برای ملت ایران صورت عملی و تحقق خارجی گرفت و از یک دوران سرد و سیاه زمستان ستم شاهی بیرون آمد.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری سید احمد خمینی (ره) مسجد چهارده معصوم(ع) چالوس تصریح کرد: 22بهمن و دهه فجر برای ملت ایران، روز بازیابی خاطره های انقلاب است و باید در این روز ضمن تجدید عهد با اسلام، انقلاب و امام تصمیم بگیریم که این راه روشن و منور را تا آخر و به بهترین وجه بپیمائیم.

 

وی گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، تحولات عمیقی در داخل کشور و جهان ایجاد شد که شکوفایی معنوی و گرایش مردم به سمت ارزش های اسلامی، احیای اصل امامت در قالب ولایت فقیه، گسترش آزادی های مشروع که خود موجب حضور بیشتر مردم در صحنه های مختلف اجتماعی شده است، فعال شدن حوزه و دانشگاه در صحنه های علمی و اجتماعی و وحدت این دو جناح مهم و سرنوشت ساز، حضور فعال زنان در انقلاب و بالا رفتن منزلت زن در ایفای نقش سیاسی، طرح مسأله استکبار ستیزی در سطح بین المللی و احیای فریضه جهاد و بیداری ملت های مظلوم در مقابل مستکبران و سلطه طلبان و مطرح شدن اسلام در صحنه های بین المللی به عنوان قدرتی قابل توجه از مهم ترین آنهاست.

 

صادقی گفت: مساجد از دیر زمان نقشى حساس و مهم در مبارزات علیه سیستم هاى جائر حاکم و نیز علیه نفوذ بیگانگان داشته اند و این مکان مقدس که عبادتگاه مستمر و دائمى مردم بوده اند و همه روزه براى اداى فرایض مذهبى در شرایط عادى در آن گرد هم جمع مى شده اند، مکانى براى گردهمایى، مشورت، تبادل افکار و اطّلاعات، اعتکاف، تصمیم گیرى هاى اجتماعى و مبارزات و فعالیت هاى اجتماعى بوده است.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری سید احمد خمینی (ره) مسجد چهارده معصوم(ع) چالوس ابراز داشت: مسجد، پیونددهنده سیاست و عبادت است و این امر از سنّت و رویه معمول در صدر اسلام و به ویژه در زمان پیغمبراکرم(ص) سرچشمه مى گیرد که حتّى حرکت لشکریان اسلام براى عزیمت به میدان کارزار از مساجد آغاز مى شده است.

 

وی تصریح کرد: در دوران انقلاب هم به طور طبیعى و بر اساس این سابقه تاریخى، مساجد ایران نقش خود را بازیافتند و مرکز مبارزات ضد رژیم شدند و حمله به مسجد گوهرشاد در زمان رضا شاه و کشتار مردم، به توپ بستن حرم امام رضا(ع) توسط روس ها و هم چنین حمله و به آتش کشیدن مسجد جامع کرمان و کشتار مردم، نشانگر اهمیّت مسجد در مبارزات مزبور و استفاده از آن به عنوان سنگر مبارزه و هم چنین سمبل عنادى است که قدرت سیاسى نسبت به این مکان مقدّس داشته است.

 

صادقی یادآور شد: نقش روحانیان و علماى مذهبى در رهبرى و سازماندهى حرکت هاى انقلابى مهم تر از این هاست که باید بیشتر به آن پرداخت زیرا روحانیّت شیعه، به خصوص روحانیت ایران، داراى ویژگى هاى خاصّى است که در اجراى نقش مردمى و انقلابى آن ها فوق العاده مؤثّر بوده است.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری سید احمد خمینی (ره) مسجد چهارده معصوم(ع) چالوس در خصوص نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ایـن انقلاب صرفا یک انقلاب کارگری یا دانشجویی یا متکی به اصناف بـازار یـا حـتی یـک انقلاب روحانی نبود زیرا این انقلاب متعلق به همه اقـشار جـامعه، از زن، مـرد، پـیر، جـوان، روستایی، شهری و همه اصناف و اقشار مردم بود که یـکی از عوامل پیروزی، بسیج عمومی مردم مسلمان ایران بود؛ یعنی دشمن در برابر سیل خروشان عظیم ملت قرار گرفت و قـشرهایی از جامعه ما مبارزات علنی و مخفی، در حد تبلیغ، در حد اقـدامات نـظامی یـا اقـدامات زیـر زمـینی و نـیز اقدامات علنی داشـتند.

 

وی گفت: 22 بهمن یکی از شاخص‌های بارز و مشترک‌پذیرش نظام است و حضور مردم در راهپیمایی این روز نشان می‌دهد که مردم همچنان نظام را قبول دارند و ایامی را که یادآور پیروزی انقلاب است گرامی می‌دارند.

 

صادقی ادامه داد: 22 بهمن، نشان‌دهنده اتحادو یکپارچگی و وحدت کلمه است و مردم با حضور در راهپیمایی 22 بهمن پیام خود را به دنیا می‌دهند که مردم ما پای انقلاب و آرمان‌های امام ایستاده‌اند و از رهبری حمایت می‌کنند.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری سید احمد خمینی (ره) مسجد چهارده معصوم(ع) چالوس تصریح کرد: راهپیمایی ‌٢٢ بهمن در واقع همایش ملی و عمومی است که حاصل پیام تاثیرگذار و بسیار عمیق ملت ایران در دفاع از آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی برای جهانیان است.

 

وی برگزاری نمایشگاه، جشن پیروزی انقلاب، چاپ و تکثیر بروشورهای مربوط به آن و غیره را از جمله برنامه های کانون فرهنگی و هنری سید احمد خمینی (ره) مسجد چهارده معصوم(ع) چالوس در دهه فجر برشمرد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 17020

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha