موفقیت در مأموریت‌ها نیازمند رأفت در برابر مردم است

معاون اجتماعی ناجا، اقتدار و رأفت در نیروی انتظامی را دو اصل مهم در ناجا عنوان کرد و گفت: نیروی انتظامی برای اینکه در مأموریت‌هایش مقتدر باشد باید با مردم با رأفت برخورد کند.

به گزارش خبرگزاری  شبستان، سردار بهمن کارگر، معاون اجتماعی ناجا در جمع معاونان اجتماعی فرماندهی مرزبانی ناجا،‌ خدمت کردن در مرزبانی را یک توفیق الهی دانست و گفت: وظایف و عملکرد مرزبانی در مرز، فاصله چندانی با دلاورمردان هشت سال دفاع مقدس ندارد.

 

وی از مرزبانی به عنوان یکی از مهمترین واحدها که نه تنها در نیروی انتظامی بلکه در جمهوری اسلامی ایران به حساب می‌آید نام برد و افزود: در صورتی که، کسی قصد داشته باشد از مرزهای زمینی و دریایی وارد کشور شود، مرزبانان اولین کسانی هستند که با آنها برخورد می‌کند.

 

معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه مرزبانی باید یک فرماندهی اجتماعی - امنیتی باشد، تصریح کرد: پشتیبان مرزبانان، مردمی هستند که در روستاها و شهرهای مرزی زندگی می‌کنند و در صورتی که مرزبانان نتوانند تعامل خوبی با مردم داشته باشند، ‌پشتیبانان خود را از دست می‌دهند؛ از این رو تعامل با مردم امری ضروری و مهم است.

 

کارگر مشارکت با مردم را شیوه و روش معاونت اجتماعی ناجا در بعد اجتماعی دانست و افزود: با مشاوره گرفتن از مردم، با آنها مشارکت می‌کنیم و در موقعیت‌هایی که توانستیم از مردم مشاوره و مشارکت بگیریم، در ماموریت‌هایمان موفق شدیم.

 

سرمایه اجتماعی اساس اقتدار پلیس، شعار هفته ناجا

وی با بیان اینکه شعار امسال نیروی انتظامی در هفته ناجا، سرمایه اجتماعی اساس اقتدار پلیس تعیین شده است،‌خاطر نشان کرد: معتقد هستیم ناجا بدون پشتیبانی سرمایه اجتماعی نمی‌تواند موفق شود.

 

این مقام انتظامی، از مردم به عنوان سرمایه انسانی که همانا مهمترین عنصر سرمایه اجتماعی است، نام برد و با اشاره به اجلاس سران کشورهای غیرمتعهد، گفت: در این اجلاس، هیچگونه مشکلی از لحاظ مسائل امنیتی، انتظامی و ترافیکی به وجود نیامد و علت عمده این توفیق، همکاری و هماهنگی تنگاتنگ نیروی انتظامی با بکارگیری 110 هزار پلیس با همراهی سپاه، بسیج و وزارت اطلاعات بود.

 

معاون اجتماعی ناجا، موفقیت سازمان‌های دخیل در برگزاری اجلاس سران را انتخاب نیروهای شایسته برای اجرای ماموریت و آموزش‌های اجتماعی ارائه شده به این افراد عنوان کرد و تصریح کرد: نیروهای بکارگیری شده در دو بعد اجتماعی علاوه بر احترام به مهمانان و نیز میزبانی از مدعوین به نحو شایسته، با مردم تعامل داشتند.

 

کارگر خاطرنشان کرد: به دلیل یکسری محدودیت‌های اعمال شده در شهر تهران به خاطر برگزاری این اجلاس، ماموران ما در نیروی انتظامی یاد گرفتند از مردم عذر خواهی و تشکر کنند.

 

معاون اجتماعی ناجا، اقتدار و رأفت در نیروی انتظامی را دو اصل مهم در ناجا عنوان کرد و افزود: نیروی انتظامی برای اینکه در مأموریت‌هایش مقتدر باشد باید با مردم با رافت برخورد کند.

 

کارگر تصریح کرد: نیروی انتظامی باید وظایف خود را مطابق قانون اما با تفکر، دوراندیشی، هوشمندی و با اخلاق اسلامی انجام دهد و در صورتی که به این شیوه عمل کند، اقتدار و رافت نیز حاصل می شود.

 

این مقام انتظامی با بیان اینکه باید اقتدار نرم را سرلوحه کار خود قرار دهیم، گفت: جنگ امروز دشمنان علیه ما، جنگ نرم است که آنان در این جنگ می‌خواهند با تسخیر افکار عمومی، تغییر سبک زندگی اسلامی ایرانی؛ زندگی غربی را ترویج دهند.

 

وی ادامه داد: تئوریسین‌های جنگ نرم می‌گویند باید به گونه‌ای افکار عمومی یا افکار مردم را آماده کرد که آنها با دست خود، کشورشان را در اختیار ما قرار بدهند.

 

سرمایه‌های انسانی مهمترین مولفه ‌در قدرت نرم

کارگر با بیان اینکه در قدرت نرم، مهمترین مولفه‌های ما، سرمایه‌های انسانی یعنی مردم هستند، گفت: اگر در کشور‌مان بتوانیم مردم را داشته باشیم، همه چیز داریم.

 

معاون اجتماعی ناجا از مردم ایران به عنوان بمب هسته‌ای کشور نام برد و افزود: دشمنان اگر به دنبال بمب هسته‌ای در ایران هستند باید بدانند بمب اتمی و هسته‌ای ما، مردم ‌اند.

 

کارگر در ادامه سخنرانی خود به فرمایشات مقام معظم رهبری که در ابتدای سال 91 فرمودند نیروی انتظامی باید به دنبال رضایت مردم باشد که رضایت مردم، رضایت الهی را به دست می‌آورد، تاکید کرد و گفت: هریک از کارکنان ناجا باید معرف نیروی انتظامی باشند.

 

معاون اجتماعی ناجا، اصل مقبولیت و پذیرش اجتماعی را برای پلیس بسیار مهم برشمرد و با اشاره به مدیریت افکار عمومی، گفت: باید مردم را با ماموریت‌های پلیسی آشنا کنیم زیرا هرکجا این کار را به خوبی انجام دادیم، آنان نیز به نحو شایسته پلیس را در انجام ماموریت یاری کرده‌اند به عنوان نمونه در اجلاس سران غیر متعهدها، نیروهای امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی خیلی زحمت کشیدند اما فهیم و موقعیت شناس بودن مردم ما، بالاترین نمره را دارد به گونه‌ای که همکاری آنها در برگزاری این اجلاس، حرف اول را می‌زند زیرا آنها به خوبی درک کردند اجلاس سران غیر متعهدها، آبروی ملی و کشوری برای جمهوری اسلامی است.

 

کارگر بر توسعه و ارتقاء سرمایه اجتماعی در پلیس تاکید کرد و افزود: این امر در سایه شناخت خوب جامعه و موضوعات و مسائل پیرامون آن همراه با عملکرد و تفکر پلیس نسبت به آن جامعه محقق می‌شود و پلیس در صورت عدم شناخت محیط در ماموریت‌های خود موفق نخواهد بود.

 

وی، از معاونت اجتماعی به عنوان پل ارتباطی بین جامعه و پلیس نام برد و افزود: معاونان اجتماعی مرزبانی به مثابه پلی بین مرزبانی و اجتماع هستند که باید بتوانند علاوه بر اینکه وضعیت اجتماع را در مرزبانی به خوبی تشریح کنند، فرماندهی مرزبانی را هم به درستی به جامعه معرفی کنند.

 

معاون اجتماعی ناجا، مردم را بهترین ناظر پلیس معرفی کرد و گفت: مردم باید به نحوه‌ی عملکرد پلیس نمره بدهند.

 

کارگر، نمره دادن به فرماندهان و یگان‌های ناجا در افکارسنجی‌ها و برآوردهای اجتماعی را یکی از وظایف معاونت اجتماعی نام برد و خاطرنشان کرد: بنا به تدبیر فرمانده نیروی انتظامی، باید نظرسنجی در رابطه با رضایت‌مندی مردم از عملکرد یک فرمانده انجام شود.

 

این مقام انتظامی، مشارکت و نظارت همگانی مردم با پلیس را خیلی مهم دانست و تاکید کرد: مسائل اجتماعی نباید به مسائل امنیتی تبدل شود این در حالی است که حتی موضوعات امنیتی را باید با راهکارهای اجتماعی حل و فصل کنیم زیرا ما به دنبال پیشگیری اجتماعی هستیم که باید قبل از پیشگیری انتظامی مطرح شود.

 

 امنیت نرم افزاری بر امنیت سخت افزاری تقدم دارد

کارگر بر تقدم امنیت نرم افزاری به جای امنیت سخت افزاری در نیروی انتظامی تاکید کرد و افزود: باید به دنبال روش‌های اقناعی و نیز روش‌هایی که در افکار عمومی مردم تاثیر بسیار بالایی دارد، باشیم، این در حالی است که در امنیت نرم افزاری که همان قدرت تشویقی و اقناعی است خیلی از مسائل حل خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه باید به دنبال گفتمان سازی در نیروی انتظامی باشیم، خاطر نشان کرد: البته تعامل و مدیریت باعث هم افزایی محیطی، در امر پیش بینی و پیش گیری است.

 

معاون اجتماعی ناجا در پایان تصریح کرد: تولید و حفظ نظم و امنیت یکی از مقوله‌های فرا بخشی است که به همه دستگاه‌ها که در امر تولید، توسعه و نگهداری آن دخیل هستند، بر می‌گردد از سوی دیگر، تعامل پذیری ناجا و هماهنگی بین دستگاه‌ها در یک تعامل نهادمند و مستقیم صورت می‌گیرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 170326

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha