امید کلاهکج، کارشناس مسائل فرهنگی در گفتگو با خبرنگار شبستان در اهواز با بیان اینکه دو راه برای جذب کودکان و نوجوانان به مسجد وجود دارد، اظهار کرد: حضور طلاب در آموزش و پرورش و فعالیت طلاب در قالب طرح صالحین دو راه جذب کودکان و نوجوانان به مسجد است.
وی افزود: حضور طلاب در مدارس سبب فراهم شدن بستر ارتباطی بین خانواده و مسجد است و در صورتی که پیامها را از طریق آگاه سازی والدین به کودکان منتقل کنیم میتوانیم شاهد جذب کودکان و نوجوانان به به مسجد باشیم.
این کارشناس فرهنگی عنوان کرد: زمینه جذب کودکان و نوجوانان به مساجد نسبت به دهههای گذشته متفاوت شده و ما باید بستر رشد و توسعه آنها را در مسجد ایجاد کنیم.
وی گفت: علایق نسل جدید با گذشته متفاوت شده و آنها مجذوب تکنولوژی و فضای مجازی هستند و نیاز است مساجد بستر جذب آنها را با توجه به عصر جدید، بهروز کنند.
کلاهکج با بیان اینکه در عصر جنگ شناختی، رسانههای دشمن به دنبال القای ناکارآمدی سیستم مسجد و دور کردن کودکان و نوجوانان از مساجد هستند، اظهار کرد: طلاب حوزههای علمیه باید به رهبری امام جماعت مسجد باید در این جنگ حضور فعالی داشته باشند و با تبیین فعالیتهای مسجد زمینه جذب نسل جدید را فراهم کنند.
وی با بیان اینکه فرهنگسراها، اماکن فرهنگی و آموزشی جایگزین مسجد نیستند، اظهار کرد: این اماکن فرهنگی در نهایت زمینه رشد تک بعدی فرد را فراهم میکنند اما کارکرد مسجد، خودشناسی، توسعه فردی و حضور فعالانه در اجتماع است و جنبه پرورشی دارد.
نظر شما