به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، حمیدرضا رسایی نماینده تهران به عنوان موافق با ماده 106 آیین نامه داخلی مجلس گفت: نمایندگان مطالبات مردم و حوزه انتخابیه را از دستگاههای اجرایی با مسئولان و وزارتخانه ها در میان می گذارند و از تریبون مجلس مطرح می کنند فرصت نطق تا قبل از مجلس هشتم با آغاز جلسه علنی مطرح می شد و بعد مجلس وارد دستورات می شد.
وی افزود: این تجربه موفق نبود و در طول جلسه نطق به انتهای جلسه موکول می شد و گاهی به دلیل نبودن وقت نمایندگان نطق نمی کردند. گاهی اوقات زمان نطق نمایندگان به زمان نماز می رسید و یا به دلیل نبود و کمبود وقت این فرصت از آنها گرفته می شد.
علی مطهری به عنوان موافق با این طرح گفت: تجربه نشان داده است که در مجلس هشتم این نطق در ابتدا انجام شود تا مردمی که می خواهند از نطق ها مطلع شوند در جریان قرار بگیرند واگذار کردن زمان نطق به انتهای جلسه ضایع کردن نمایندگان است. در مجالس دنیا هم نطق نمایندگان در ابتدای جلسه مطرح می شود دو فوریت این طرح به دلیل که گاهی موجب می شد حق نمایندگان ضایع شود و نوبت نمایندگان در فرصت باقی مانده از دست برود.
مطهری اظهار کرد: اگر نطق در آغاز انجام شود فرصت تصویب مقررات برای نمایندگان باقی می ماند و بلافاصله بعد از آن نمایندگان وارد دستور می شوند.
پایان پیام/
نظر شما