به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، برخی معتقدند قرآن را باید در مسجد یاد گرفت، برخی نیز مدرسه را به عنوان محل علم اندوزی و مهمترین مکان آموزشی، بهترین جای فراگیری قرآن می دانند و برخی نیز کانون گرم خانواده را ترجیح می دهند، بیشترین نقش در آموزش قرآن را مسجد، مدرسه و خانواده دارد، ولی یکی از معلمان میاندوآبی که بزرگ و تربیت شده مسجد است و مدیر کانون فرهنگی و هنری امام زمان (عج) روستای شعبانلو شهرستان میاندوآب بوده، معتقد است بهترین کانون یادگیری قرآن هر سه مکان مورد نظر است.
حجت الاسلام علی وکیلی زاده، مدیر کانون فرهنگی و هنری امام زمان (عج) روستای شعبانلو شهرستان میاندوآب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با بیان اینکه حضور دانشآموزان در مسجد هم برای شکلگیری شخصیت آنان و هم پیشگیری از آسیبهایی که جامعه امروز ما با آن مواجه است بسیار موثر است، اظهار کرد: در دوره ائمه (ع) نیز روایاتی وجود دارد که ایشان به شاگردانشان دستور میفرمودند که بروید در مسجد بنشینید و احکام شرعی را برای مردم بیان کنید؛ لذا نقش مسجد در تعلیم و تربیت انکارناپذیر بوده و هست.
وی افزود: در مسجد جامع روستای شعبانلو حتی یک روز هم کلاس های قرآنی تعطیل نشده است و تمام نوجوانان روستا با شوق و ذوق خاصی در تمام ایام سال در این کلاس ها حضور فعال دارند و فعالیت های قرآنی ما مختصص به فصل خاصی نیست.
مدیر کانون فرهنگی و هنری امام زمان (عج) روستای شعبانلو شهرستان میاندوآب ادامه می دهد: در حال حاضر که من موفق شده ام در شغل معلمی در خدمت کودکان و نوجوانان روستا باشم تمام تلاش خود را کرده تا کلاس های قرآنی مدرسه را در محوطه خود مسجد برگزار کنیم چون تاثیر این موضوع بیشتر از کلاس درس می تواند باشد و همچنین این مسأله سبب شد که کلاس از حالت یکنواخت درسی خارج شود و شکل مخصوص کلاس قرآن به خود بگیرد.
وی گفت: تلاش کردیم که برخی کلاس های مثل دروس مانند آیههای آسمانی و دروس مرتبط با معارف دینی و اسلامی، آموزش قرآن را در مساجد تشکیل شود.
حجت الاسلام وکیلی زاده افزود: در موضوع یادگیری و حضور کودکان در مدرسه خانواده ها نقش مهمی دارند که خداروشکر در این روستا والدین همراه همیشگی بچه های خود هستند و روزی بوده که کلاس به دلایلی در مسجد برگزار نشده و خود والدین پیگیر شدند و این نوعی تشویق هم برای کودکان و هم مربی می تواند باشد.
وی افزود: این محافل با هدف آشنایی نوجوانان با سبک زندگی و آموزه های قرآنی می باشد تا نوجوانان ما از سنین نوجوانی با قرآن و سبک زندگی قرآنی شوند و در زندگی خود از نکات این کتاب آسمانی استفاده کنند.
حجت الاسلام وکیلی زاده بیان کرد: بچهها وقتی در فضای معنوی و مسجد قرار بگیرند نوع معماری مسجد، فضای معنوی و نورانیت آن، روانشناسی محیط و ... یادگیری مباحث دینی را برای آن شیرینتر و تسهیل خواهد کرد.
مدیر کانون فرهنگی و هنری امام زمان (عج) روستای شعبانلو شهرستان میاندوآب ادامه داد: همچنین جهت تشویق کودکان کلاس های ورزشی از جمله استخر، مسابقات مختلف طناب کشی و غیره را نیز در نظر گرفتیم.
ساخت ماکت کوچههای بنی هاشم توسط اعضای مسجدی
وی در ادامه سخنان خود به ایام فاطمیه (س) اشاره و گفت: برگزاری کلاسهای قرآنی، معرفتی، بصیرتی و اعتقادی، نمازهای یومیه، سخنرانی و عزاداری با حضور اعضای مسجد، ساخت ماکت کوچه های بنی هاشم از جمله فعالیت های کانون فرهنگی و هنری امام زمان (عج) روستای شعبانلو میاندوآب است.
این مسئول گفت: این ماکت در منزل شخصی یکی از اعضای مسجد در حال ساخت است و این نشان دهنده ذوق و ارادت دهه ۸۰ و ۹۰ هارا به ائمه معصومین است.
حجت الاسلام وکیلی زاده ادامه داد: همچنین گروه سرود مسجد نیز در حال تمرین و آماده سازی نماهنگی در راستای ایام فاطمیه است که انشالله بزودی اجرا خواهند کرد.
وی افزود: برگزاری مسابقه نقاشی برای حمایت از کودکان مظلوم غزه و برپایی نمایشگاه کتاب به مناسبت سی و یکمین دوره هفته کتاب را از جمله برنامه های دیگر کانون است.
نظر شما