هادی ابراهیمی، معاون سیاسی- امنیتی استاندار مازندران امروز(29 شهریور) همزمان با افتتاحیه جشنواره بین المللی قصه گویی رضوی، برگزاری جشنواره های فرهنگی قصه گویی رضوی را موجب توسعه فرهنگ واحیای سنت های کهن بومی دانست و به خبرنگار شبستان گفت: هنر و دین دو مقوله مهمی هستند که از آغازِ آفرینشِ انسان تاکنون همگام با یکدیگر حیات و هستى بشر را در خود گره زده و این پیوستگى ریشه در پنهانِ جان و مایه وجودی هستی انسان و جهان دارند.
وی با اشاره به اینکه هنر ریشه در قداستها و تعالى جویى هاى انسان دارد افزود: ادبیات و هنرهاى ادبى از دیرباز یکى از مهم ترین و متداول ترین شاخه هاى هنر محسوب شده و با ظهور هنرهاى جدید، هنوز از رونق نیفتاده اند.
ابراهیمی یکی از مصادیق بارز هنرهای ادبی را قصه عنوان کرد وگفت: قصّه همواره منعکس کننده دیدگاه انسان درباره جهان و عوامل ناشناخته پیرامون او و وسیله انتقال و آموزش آداب و سنن، اعتقادات و تاریخ یک نسل به نسل هاى دیگر بوده است.
وی با اشاره به اینکه قصه انسان را با میراث فرهنگى و آداب جامعه و جهان آشنا می کند، یادآور شد: قصه قدرت تفکر فرد را پرورش داده و می تواند زمینه خود سازى و جامعه سازى را در فرد برانگیزد.
معاون سیاسی -امنیتی استاندار مازندران اذعان کرد: بین المللی شدن جشنواره قصه گویی رضوی گام مثبتی است که مدعی باشیم در صدور نظام اسلامی به جهان موفق بوده ایم.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: قصه گویی رضوی شامل گویه های مذهبی و قرآنی برای مخاطبان کانونی است.
این مسئول با اشاره به اینکه قصه های دینی با ذهن هر فرد مسلمانی مانوس بوده است، یادآور شد: زبان قرآن با بیان قصه است.
وی ادامه داد: قصه های دینی با ذهن کودکان ونوجوانان مانوس نیست در این صورت بیان و لحن قصه گویان باید به شیوه ای باشد که مخاطب را در خود جذب و بتواند به نحو درستی آموزش های دینی را انتقال دهد.
ابراهیمی اضافه کرد: قصه گویی رضوی الگوی مناسبی است تا داستان های قرآنی به نحو شایسته ای برای کودکان و نوجوانان بازگو و محبت بین نسل های جدید جامعه با ائمه اطهار ایجاد شود.
پایان پیام/
نظر شما