به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « cair»، دفتر مریلند شورای روابط آمریکایی-اسلامی از راهاندازی «شبکه اقدام اسلامی» مریلند استقبال کرد.
هدف از راه اندازی «شبکه اقدام اسلامی» ایجاد مکانیزمی برای رهبران ایالتی است که به سرعت بسیج شوند تا بحرانها را مدیریت کرده و از منافع و نیازهای جامعه مسلمانان در سراسر مریلند محافظت کنند.
«سامیه محمد»، یکی از بنیانگذاران «شبکه اقدام اسلامی»، گفت: در این دوران پرتلاطم، به وضوح آشکار شده است که چقدر لازم است جامعه مسلمانان سازماندهی و بسیج شوند و مطمئن باشند که صدای آنها به گوش رهبران منتخبشان می رسد.
وی افزود: هدف ما از راه اندازی «شبکه اقدام اسلامی» این است که به مسلمانان مریلند اجازه دهیم تا به مسائل مهمی که بر جامعه محلی تاثیر می گذارد، رسیدگی کنند.
«زینب چاودری»، یکی از بنیانگذاران شبکه اقدام اسلامی و مدیر شورای روابط آمریکایی-اسلامی مریلند، گفت: ما دیگر نمی توانیم به فرآیندها و سیستمهایی تکیه کنیم که برای برآوردن اولویتها و منافع جوامع ما طراحی یا تجهیز نشده اند.
وی افزود: در حالی که با چالشهای فزاینده از جمله موج بیسابقه نفرت و تعصب علیه مسلمانان، فلسطینیها و اعراب روبرو هستیم، «شبکه اقدام اسلامی» به به منظور سازماندهی برای تغییرات مثبت تاسیس شد.
«هنا زوبری»، یکی از بنیانگذاران شبکه اقدام اسلامی، گفت: بحران فلسطین و تاثیر آن بر جوامع ما در مریلند نیازمند پاسخ است. به همین دلیل است که ما به چنین شبکه ای نیاز داریم.
وی افزود: ما در خانه های خود، در محله های خود و در ایالت خود به حاشیه نخواهیم رفت. زمان نادیده گرفتن مسلمانان در مریلند به پایان رسیده است.
«جمیل عالیم جانسون»، یکی دیگر از بنیانگذاران شبکه اقدام اسلامی نیز گفت: وحدت در هدف و عمل برای جامعه مسلمانان در همه موارد، از جمله حمایت از سیاست های عمومی عادلانه، حیاتی است و تشکیل این گروه گامی کلیدی در دستیابی به این وحدت است.
«یاسین داود» که او هم از اعضای شبکه اقدام اسلامی است هم در این باره گفت: به عنوان یک مسلمان، دین من به من دستور می دهد که برای عدالت بایستم، رنج ستمدیدگان را کاهش دهم و حاشیه نشینان را بالا ببرم.
وی افزود: شبکه اقدام اسلامی قرار است به مسلمانان مریلند نمایندگی در جامعه گستردهتر برای دستیابی به چنین اهدافی را بدهد.
نظر شما