ایران پیشتاز در تولید دانش فنی صنعت سرب وروی

رئیس انجمن صنایع سرب و روی ایران با اشاره به وجود 41واحد شمش روی در زنجان گفت: 70 درصد شمش روی ایران به استان زنجان اختصاص دارد.

یوسف مرادلو مدیر عامل شرکت خالص سازان روی زنجان و رئیس انجمن صنایع ومعادن سرب و روی کشور به خبرنگار شبستان گفت: این شرکت یکی از موثرترین شرکت های استان زنجان است که داری اشتغالزایی 404هزار نفری است و بیش از 50 درصد ارز آوری صنعت سرب وروی کشور را به خود اختصاص داده است.

 

مردا لو با اشاره به وجود 71واحد تولید شمش روی در کشور افزود: این واحدها با ظرفیت نزدیک به 500هزار تن در سال جاری تولید داشتند.

 

مدیر عامل شرکت خالص سازان روی زنجان با بیان اینکه 100درصد تولید سرب با کیفیت با استاندارهای بین المللی کشور در استان زنجان تولید می شود، تصریح کرد: شرکت ملی سرب وروی ایران تنها شرکت فعال در زمینه تولید کنسانتره روی در کشور است.

 

وی در ادامه با اشاره به وجود مشکلات تامین مواد اولیه افزود: در حال حاضر ماده معدنی استخراجی دارای یک میلیون و800 تن است که با 100 درصد ظرفیت در این صنعت کار می شود.

 

مراد لو با بیان اینکه ارزآوری مطلوب در این صنعت برای کشور و استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: با فرض ثبات قیمت های جهانی این شرکت دارای توانایی افزایش قابل توجه به 700میلیون دلاری نیز خواهد بود که این اقدامات می تواند خیلی موثر در این زمینه باشد.

 

رئیس انجمن سرب و روی کشور در ادامه با اشاره به پیشتازی ایران با مزیت های تولید دانش فنی در زمینه صنعت سرب و روی ایران یادآور شد: با تشویق سرمایه گذاران و حمایت از آنها می توان شاهد اقدامات بیشتر از پیش بود.

 

مرادلو با بیان اینکه با تشویق و حمایت سرمایه گذاران در این زمینه می توان در صنایع سرب و روی با استفاده از اکسیداسیون که شمش بعنوان مواد اولیه محسوب می شود این صنعت را حفظ کرد و موجب اشتغالزایی تصاعدی شد.

 

وی با اشاره به اقداماتی برای جلوگیری از صدور سرمایه گذار در این زمینه از صنعت استان تصریح کرد: کسانی که قصد سرمایه گذاری در صنعت را دارند این بهترین راه حمایت از صنایع کشور و استان است.

  

این فعال صنعتی با سابقه در صنعت سرب و روی ایران در استان زنجان 70درصد تولیدات این صنعت را در استان زنجان برشمرد وخاطرنشان کرد: این تولید با این مقدار مساوی 70درصد ارز آوری به کشور را موجب شده است.

 

صادر کننده برتر کشور در سال جهاد اقتصادی با اشاره به تعامل وهمکاری مسئولان کشور در این زمینه اظهار داشت: باید مسئولان با اهتمام ویژه به این صنعت استان بسترهای لازم را در این زمینه برای این صنایع فراهم نمایند.

 

رئیس انجمن سرب و روی کشور با اشاره به کشورهای محل صدور این ماده باارزش معدنی افزود: قسمت اعظم صادرات این مواد معدنی به کشور ترکیه بنا به دلایل مختلف بعنوان محل مناسب برای سهولت صادارت وغیره صادر می شود.

 

صادر کننده برتر کشور و استان زنجان در ادامه عنوان کرد: با اطلاع رسانی مناسب برای صادرات می توان بسترهای لازم برای صدور این مواد را افزایش داد.

 

وی با بیان اینکه شرکت خالص سازان روی بالای 10درصد ظرفیت اسمی را به خود در سطح کشور اختصاص داده است گفت: ایران در منطقه خاورمیانه بعنوان بزرگترین تولید کننده مواد معدنی با 41هزارتن تولید نقش اساسی در این زمینه دارد.

 

مدیر عامل شرکت خالص سازان روی استان زنجان با اشاره به بیش از 12درصدی سهم صادرات شرکت خالص سازان روی در این زمینه تصریح کرد: این شرکت در سال گذشته که سال جهاد اقتصادی نام گذاری شده بود توانست میزان تولید خود را به 219هزار تن تولید برساند که از این میزان تولید بالغ بر 140تن به کشورهای مختلف صادر شده است.

  

رئیس انجمن سرب وروی ایران با اشاره به نبود مشکل برای فروش این مواد خاطرنشان کرد: انگیزه کافی برای تامین مواد وخرید تولیدات در این زمینه در مشتریان ما وجود دارد.


مراد لو در زمینه واگذاری معدن انگوران نیز گفت: قول واگذاری این معدن به کنسرسیوم صنعت داده شده است و به دلیل حفظ سرمایه های ملی وبا توجه به منویات مقام معظم رهبری در مورد توزیع عادلانه وتبعیض وایجاد بستر مناسب برای رشد همگانی وتضمین صنعت ورشد وجایگزین کردن صادرات غیر نفتی به جای صادرات نفت که همواره مورد تاکیدبوده است رایزنی های شده است وبا رفع اشکالات قول تحقق داده شده است ، تا مدیریت استخراج و فروش به زودی به صنعتگران و کنسرسیوم داده شود که با این کار معدن انگوران دوباره امکان توسعه خواهد داشت.

 

وی در ادامه با بیان اینکه منطقه دندی فاقد امکانات رفاهی ، بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی است عنوان کرد:با توجه به سودآوری معادن این مناطق از استان زنجان این حق طبیعی مردم این منطقه برای رشد وتوسعه است که معدن بومی زنجان است واین معدن باید در زندگی مردم این منطقه تاثیر گذار باشد.

 

مرادلو با اشاره به اطلاع رسانی مناسب وتعامل با مسئولان در این زمینه گفت: می توان با برخی اقدامات به نتیجه مطلوب رسید وبا مدیریت معدن برای حفط صنعت واشتغال کارگران استان موثر ومفید عمل نمود.

 

وی با بیان اینکه می توان با آ سیب شناسی در این زمینه و با شناخت کامل از صنایع برنامه ریزی دقیق انجام داد یادآور شد: استناد به ظرفیت های بهره برداری از اهداف ما در این مورد از صنایع استان است.

 

همچنین وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به دلایل مختلف در زمینه کمبود مواد اولیه این صنایع افزود: برنامه ریزی در تولید کشور باید بر محور توسعه صادرات باشد.

 

مدیر عامل شرکت خالص سازان روی در زنجان با بیان برخی مشکلات تولید کنندگان روی در زنجان گفت: در حال حاضر مجوز برای حفر چاه آب در شهرک های صنعتی صادر نشده است و شهرک ها با تکمیل زیر ساخت ها مواجه هستند.

  

صادر کننده برتر کشور با تصریح به اینکه با دادن مجوز تولید روی می توان موفق تر از پیش عمل کرد عنوان کرد : با افزایش تولید می توان به راحتی نسبت به تحقق تولید ملی وحمایت از کار وسرمایه ایرانی با توجه به منویات رهبری عمل نمود.

 

همچنین مراد لو با اشاره به توسعه صنعت تولیدی استان زنجان گفت: همه وظیفه حمایت از صنایع را دارند وباید به آن عمل کنند.

 
پایان پیام/

کد خبر 175294

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha