به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازگیلان، آیین معنوی «مشق استاد» و کتابت قرآن همزمان با بیستوهشتم ماه مبارک رمضان سال در نگارخانه «آفرینش» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در رشت برگزارشد.
بهرهگیری از ظرفیتهای هنر فاخر خوشنویسی در انتقال آموزههای قرآنی و مأنوسسازی هرچه بیشتر مخاطبان با این کتاب آسمانی، از اهداف برگزاری ویژهبرنامه «مشق استاد» بهشمارمیرفت.
در این مراسم، «خلیل حبیبزاده»، مدرس انجمن خوشنویسان و دارای درجه فوق ممتاز خوشنویسی به همراه جمعی از هنرمندان و اعضای کارگاههای خوشنویسی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوان استان گیلان حضورداشت و در فضایی معنوی و روحبخش، به کتابت قرآنکریم پرداخت.
هنرورزی قرین عشقورزی، رمز ماندگاری هنرمند است
مدیرکل کانون استان گیلان طی این مراسم، به تقارن این آیین با «روز هنر انقلاب اسلامی» اشاره و فعالیتهای قرآنی و آموزههای مبتنی بر آموزههای اسلامی کانون را همسو با هنرهای آرمانی انقلاب اسلامی ایران قلمدادکرد.
سیدجلیل میرعظیمی در ادامه، تجلیل از استاد خلیل حبیبزاده، از اساتید نامآشنای هنر خوشنویسی و مربی باسابقه کانون را رسالت مسئولان این نهاد فرهنگی و حرکتی در جهت تجلیل از شخصیتی عاشق رشد و بالندگی نسل کودک ونوجوان خواند.
وی اضافهکرد: بیش از ۳۳ سال فعالیت عاشقانه برای معصومترین مخاطبان، گویای اهمیت و اثربخشی تلاشهای این هنرمند محسوبمیشود و رمز ماندگاری این استاد، هنرورزی قرین عشقورزی به مخاطب است.
میرعظیمی به تشریح ویژگیهای شخصیتی خلیل حبیبزاده، نگاه عالی و متعالی توأم با تواضع و تعهد این هنرمند ادامهداد و الگوپذیری از این مربی متعهد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را لازم و ضروری خواند.
وی درپایان با مخاطبقراردادن خلیل حبیبزاده گفت: «در کانون قدرشناسی را فراگرفتیم. قدردان شما و تلاشهای ارزشمندتان هستیم و امیدواریم سالهای سال در کنار کارکنان و اعضای کانون باشید و به عنوان الگویی از یک مربی متخصص و متعهد این مجموعه، به بالندگی فرزندان این سرزمین کمککنید».
خلیل حبیبزاده نیز صحبتهای خود در این مراسم را با قدردانی از برپایی محفلهای دینی و هنری آغازکرد و حضور در این محافل را فرصتی برای همراهی با یکدیگر و یادگیری بهتر دانست.
مدرس انجمن خوشنویسان ایران افزود: شرکت در این محافل، با دنیا و مافیها قابل قیمتگذاری نیست؛ «با دل» حضورداشته باشیم و برای عاشقی هزینهکنیم.
وی ادامهداد: کانون محفل عشق است و فعالیت در این مجموعه، نیازمند عشقورزی و فراغت از نگاه مادی است. کانونیها با مهرورزی و آموختن رسم زندگی به کودکان و نوجوانان، خوبی میکارند.
این هنرمندکه از سال ۱۳۶۴ در عرصه خوشنویسی فعالیتداشته و از سال ۱۳۷۰ در کسوت مربی هنری مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به رشد و بالندگی آیندهسازان میاندیشد همچنین، از نقش مربیان کانون در آموزش آداب زندگی به بچهها صحبتکرد و گفت: «ادب آدابدارد» از برجستهترین جملهها و مورد توجه خوشنویسان بهشمارمیرود و آموزش آداب ادبورزی به فرزندان، رسمی است که همواره و همیشه در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جاری و ساریاست.
ادامهبخش «مشق استاد» که عصر امروزدوشنبه، ۲۰ فروردین در نگارخانه آفرینشکانون انجام می شود. تجلیل از استاد خلیلحبیبزاده و هنرمندان خوشنویس از دیگه برنامه های این آئین معنوی بود.
نظر شما