به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حسین عباسزاده، دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی گفت: با توجه به دهه حماسه که از ۲۵ اردیبهشتماه آغاز میشود و تا ۳ خردادماه ادامه پیدا میکند.
وی افزود: تاکنون شاهد برگزاری ۳ دوره جایزه ملی داستان حماسی بودهایم که به صورت ملی برگزار شده است و از سال گذشته چهارمین دوره داستان حماسی فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده و در خرداد ماه اختتامیه چهارمین دوره را برگزار میکنیم.
وی گفت: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره با محوریت داستانهای حماسه تاریخی، حماسه بومی و حماسی دینی در دو قالب داستان کوتاه و رمان است که شرکتکنندگان آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردهاند.
دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی افزود: پس از انتشار فراخوان چهارمین جایزه ملی داستان حماسی نشستهایی تخصصی در سراسر کشور و در استانهای مختلف تحت عنوان معرفی کلی داستان حماسی، نحوه نگارش و آشنایی شرکتکنندگان با این نوع داستان برگزار شد که تقریبا در تمامی استانهای کشور جلسات تخصصی توسط اساتید با سابقه برگزار شده است.
عباسزاده گفت: همچنین کارگاههایی تخصصی در ۱۰ شهرستان خراسان رضوی از جمله شهرستانهای تربتجام، سبزوار، نیشابور، خواف، چناران، تایباد و... برگزار شده است.
وی افزود: در مجموع نزدیک به ۹۹۶ نفر از سراسر کشور و خراسان رضوی در کارگاههای آموزشی چهارمین دوره جایزه ملی داستان حماسی شرکت کردهاند که در فراخوان اولیه آخرین مهلت ارسال آثار تا اواخر دی ماه سال ۱۴۰۲ اعلام شده بود، اما با توجه به درخواست شرکتکنندگان ارسال آثار تا ۱۵ اسفندماه تمدید شد.
دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خصوص تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره گفت: تاکنون ۸۸۹ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که ۱۸۵ اثر در قالب رمان و ۷۰۴ اثر نیز در قالب داستان کوتاه بوده است.
عباسزاده گفت: داوری آثار نیز در دو مرحله صورت میگیرد که در مرحله اول داوری اواسط اردیبهشتماه انجام میشود و مرحله دوم نیز قبل از اختتامیه برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما